Blackmagic Web Presenter

Blackmagic Web Presenter


Her türlü 12G-SDI video kaynağından direkt YouTube, Facebook, Twitter ve benzeri platformlara canlı internet yayını!

SDI In

SDI Girişi

USB-C

USB-C

Ethernet

Ethernet

1080p

1080p

Artık tüm dünyaya canlı internet yayını yapabilirsiniz! Blackmagic Web Presenter, Ethernet üzerinden YouTube, Facebook, Twitter gibi platformlara direkt yayın için profesyonel yayın motorlu, tam bir internet yayın çözümüdür! Yeni küresel internet yayın kitlesi için modern bir televizyon yayın vericisi gibidir! Dahili USB bağlantıları, webcam gibi çalıştığından, bilgisayar bağlayarak tüm internet yayın yazılımlarını, hatta Skype veya Zoom gibi uygulamaları kullanabilirsiniz. Yedeklik için yayını Ethernet’ten yapabilir veya internet paketinizi kullanmak için 5G veya 4G cep telefon bağlayabilirsiniz! Web Presenter; video, ses göstergeleri, işlem grafikleri ve SDI teknik verileri de içeren teknik izleme çıkışı içerir!

Blackmagic Web Presenter Models

Mükemmel İki Model!

Blackmagic Web Presenter HD

YouTube gibi platformlara, SRT veya RTMP protokolü aracılığıyla HD’de yayın için H.264 donanım kodlayıcıya sahip internet yayın işlemcisi. USB web kamerası, format dönüşümlü 12G-SDI girişi ve teknik bilgi görüntüleme özellikleri sunar.

Blackmagic Web Presenter Models

Blackmagic Web Presenter 4K

Bu model, Blackmagic Web Presenter HD'nin tüm özelliklerine sahiptir, fakat daha güçlü bir H.264 ve H.265 kodek içerdiğinden, HD veya Ultra HD çözünürlüklerde yayını yapmayı seçebilirsiniz.

Live Stream to YouTube, Facebook and More!

YouTube, Facebook ve Birçok Platforma Canlı İnternet Yayını!

Blackmagic Web Presenter, en popüler internet yayın platformlarını destekler. Ayrıca yerleşik yayın motoru, profesyonel yayın kalitesinde canlı internet yayını için tasarlandı. Kare düşürmeden çalışan, bağımsız bir internet yayın çözümüne sahip olursunuz. Tek yapmanız gereken internete bağlamak! Web Presenter Utility yardımcı yazılımı, internet yayın platformunu seçmenize ve yayın anahtarını güncellemenize izin verdiği için kurulumu kolay. Yardımcı yazılım Mac ve Windows'ta çalışır ve direkt USB’den veya Ethernet’ten uzaktan bağlanır. Teknik konulara yatkınsanız belirli ayarları değiştirmek veya yeni internet yayın platformları eklemek için XML ayarlar dosyasını manuel olarak güncellemeniz mümkün.

YouTube

YouTube, dünya çapında en çok kullanılan canlı internet yayın platformudur. Hem birincil hem de ikincil YouTube sunucularına birkaç Web Presenter bağlayabilir ve tam yedeklilik sağlayabilirsiniz. Sadece kanalınızı oluşturun ve Blackmagic Web Presenter, YouTube sunucularına bağlanır ve canlı internet yayınını yapar.

Facebook, arkadaşlarınızla ve profesyonel çevrenizle canlı internet yayınlarını paylaşmanızı kolaylaştırır. Canlı yayınınızı başlatınca, izleyici sayısı çarpıcı bir şekilde artabilir, çünkü her bir izleyici sosyal platformlar üzerinden yayınınızı başkalarıyla paylaşabilir. İzleyici sayısı canlı internet yayınınız esnasında artmaya devam edebilir!

Twitter canlı internet yayınını desteklediğinden, tüm dünyaya yayınlayabileceğiniz canlı içerik oluşturabilirsiniz. Blackmagic Web Presenter’i, Twitter video yayınınızın kaynak girişi olarak kullanabilir, ardından video bağlantısını Twitter üzerinden izleyicilerinizle paylaşabilir ve izlemelerini sağlayabilirsiniz.

Twitch

Günlük 10 milyonu aşkın izleyici kitlesi ile Twitch, gamer camiası için dünyanın önde gelen internet video yayın platformu ve sosyal topluluğudur. Blackmagic Web Presenter, inanılmaz kalitede internet yayını yapmanızı sağladığından, Twitch üzerinden internet yayını yapabilir ve dünyanın dört yanındaki arkadaşlarınız ve hayranlarınızla oyun görüntülerini paylaşabilirsiniz!

Make Live Streaming Easy!

Canlı İnternet Yayınını Kolaylaştır!

Blackmagic Web Presenter; güçlü bir donanım kodlayıcıya, internet yayın platformlarına bağlanmak için yazılım ve ağ bağlantılarına sahip, bağımsız bir çözümdür. Pahalı bilgisayar satın almanıza veya karmaşık yayın yazılımlarını kullanmanıza gerek yok. Canlı yapım switcher’i veya kamera gibi bir SDI video kaynağını bağlayın, sonra dahili Ethernet bağlantısı ile internete bağlanın. Ya da mobil internet paketinizi kullanmak için cep telefonu bağlayın! Popüler internet yayın platformları için ayarların yerleşik olmasıyla, yayın anahtarını girmeniz ve on air butonuna basmanız yeterli! Bir bilgisayara bağlanmak için USB çıkışını eş zamanlı kullanabilir, başka bir video yazılımının kullanılmasını sağlayabilirsiniz!

Streaming Diagram
Connect 5G or 4G Phones for Mobile Data

Mobil İnternet için 5G veya 4G Cep Telefon Bağlayın

İnternet yayınını ücra bir yerden yapıyorsanız veya ana Ethernet bağlantısına bir yedek gerektiğinde, internete bağlanmak üzere Apple veya Android telefon bağlayabilirsiniz. Kolaylık için, hem ön hem de arka panelde telefonları bağlayabileceğiz USB bağlantıları vardır. Ayrıca, hem 4G hem de yüksek hızlı yeni 5G telefonlarla çalışır! Blackmagic Web Presenter, bir telefon bağlandığını otomatik olarak algılar ve internet bağlantısını telefona değiştirir. Ethernet veya telefon arasında önceliği belirleyebilirsiniz. Bu, yedek internet olarak telefon kullanmayı otomatik hale getirir. Cep telefonu internet paylaşımını kullanması, Web Presenter’i uzaktan yayın için kusursuz bir çözüm haline getirir!

USB Webcam Output for Video Software

Video Yazılımları için USB Webcam Çıkışı

Blackmagic Web Presenter, basit bir kaynak web kamerası olarak çalışan, iki USB bağlantısına sahiptir. Yani her bilgisayara bağlayıp, her video yazılımıyla anında çalışabilirsiniz. Yazılımda Web Presenter cihazının sıradan bir web kamerası olduğuna dair bir algı oluşturulur, aslında yayın kalitesinde bir SDI video kaynağıdır! Bu, modeline bağlı olarak, full çözünürlüklü 1080 HD veya 2160p Ultra HD kalitesinde bile tüm video yazılımlarıyla uyumluluk sağlar. Web Presenter’i bir kameraya bağladığınızı, sonra Skype veya Zoom araması üzerinden bir çekimin videosunu müşterinize canlı izletebildiğinizi düşünün! Web Presenter; Zoom, Microsoft Teams, Skype, Open Broadcaster, XSplit Broadcaster dahil, her video yazılımıyla çalışır.

Built-in Technical Monitoring

Yerleşik Teknik İzleme

Geleneksel yayın vericileri, bir televizyon kanalında önemli ekipmanlardır, ancak dünyanın her yerinden milyonlarca izleyici potansiyeliyle, artık internet yayın sunucuları da aynı önemdedir. Buna yardımcı olmak için Blackmagic Web Presenter, zengin özellikler içeren bir teknik izleme çıkışına sahiptir. Grafik tabanlı izleme çıkışı; bir video görüntüsü, hassas ses göstergeleri, kodek veri hızları ve önbellek doluluğu için işlem grafiklerini, internet yayın ayarlarının bir özetini ve ayrıntılı teknik SDI bilgileri içerir. Teknik izleme çıkışı, full 1080 HD’de çalışır, hem SDI hem de HDMI çıkış sunar. Birkaç kaynağı izlemek için bir SDI yönlendirici kullanabilir veya basit bir HDMI TV bağlayabilirsiniz!


1. İnternet Yayın Durumu

Monitörün sol üst tarafında çok büyük bir ON AIR göstergesi olduğundan, internete bağlı ve yayında olduğunuz her zaman belirgindir! Bunların yanında, tüm mevcut internet yayın ayarlarınız net bir şekilde görüntülenir.

2. Video Giriş Durum Göstergesi

Video standardı ve yardımcı veriler gibi SDI girişinin teknik ayrıntıları görüntülenir. Kodlamadan önce video kalitesini ve bit derinliğini görmenizi, bit işlem göstergeleri sağlar.

3. Ses Giriş Durum Göstergesi

Ses, SDI girişinden ayrıştırılır ve kanal durumu görüntülenir. Bit işlem göstergesi; 16, 20 veya 24 bit gibi ses detaylarını görmenizi sağlar. Hangi ses kanallarının kullanıldığını bile görebilirsiniz!

Built-in Technical Monitoring

4. Video ve Ses için Geçmiş

Ses ve video teknik ekranları ayrıca, en son video giriş geçmişini görebilmeniz için 6 saniyelik bir geçmiş göstergesine sahiptir. Bu, neler olduğunu anında görmenizi sağlar.

5. İşlem Grafikleri

Video ekranının altındaki işlem grafikleri, son 60 saniyenin kodek veri hızını ve önbellek doluluğunu görmenizi sağlar. Kodek veri hızı, internet hızınızın yeterliliğinden emin olmak için de kritik önemdedir!

6. Video ve Ses Göstergeleri

Video giriş göstergesi ve hassas ölçümlü, çok kanallı büyük ses göstergeleri için geniş bir alan bırakılmıştır. Hatta ses gösterge türünü VU, PPM ve benzerleriyle değiştirebilirsiniz!

Includes Web Presenter Utility

Web Presenter Utility Dahildir

Blackmagic Web Presenter Utility yazılımı, birkaç adet web sunucusunu kontrol etmeyi, ayarları ve yazılımı güncellemeyi tek bir yere toplar. Doğrudan Web Presenter’in öndeki USB bağlantısına takın veya uzaktan yapılandırabilmeniz için Ethernet kullanarak bağlanın. Bu, birkaç siteyi uzaktan yönetirken önemlidir. Menülerin ve kontrollerin tanıdık olması, canlı bir etkinlik için ayarları çok kolaylaştırır, böylece hemen başlayabilirsiniz! Ayrıca ön panel LCD menüleri de aynı ayarlara ve kontrollere sahiptir! ATEM Streaming Bridge için ek yayın servisleri bile yükleyebilirsiniz. Blackmagic Web Presenter Utility yazılımı ücretsiz olarak dahil edilmiştir ve hem Mac hem de Windows platformlarında çalışır.

12G-SDI Supports 720 HD, 1080 HD and Ultra HD!

12G-SDI; 720 HD, 1080 HD ve Ultra HD'yi destekler!

Blackmagic Web Presenter, 2160p60'a kadar tüm HD ve Ultra HD formatlarını destekleyen bir 12G-SDI girişine sahiptir. Dahili 12G-SDI düz geçiş çıkışı, videoyu birden fazla web sunucusuna göndermeye olanak tanır, yani birkaç platforma birden yayın yapabilirsiniz. Blackmagic Web Presenter, son derece net görünen video sağlamak için, SDI girişinde Teranex dönüşüm teknolojisine sahiptir. Blackmagic Web Presenter, cihaza gelen HD ya da Ultra HD giriş sinyalini alır ve modeline göre kaliteli, düşük veri hızlı 1080p HD'ye veya 2160p60 Ultra HD’ye otomatikman dönüştürür. Bu sinyal, internet yayını için kodlayıcıya gönderilir. Yani, internet yayını için her türlü HD veya Ultra HD kaynağı kullanabilirsiniz!

Built in Redundancy Keeps You On Air!

Dahili Yedekleme Yayında Kalmanızı Sağlar!

Ciddi yayıncılar, yedekliliği severler çünkü güvenirliği artırır. Blackmagic Web Presenter, yayında kalmanıza yardımcı olacak yedek özellikler içerir. Çift internet bağlantısı edinerek dahili Ethernet’i ya da 5G veya 4G internet paketi paylaşan bir telefonu kullanarak internete bağlanabilirsiniz. Bir kesinti durumunda internet otomatik olarak birinden diğerine geçer! Hem birincil hem de ikincil YouTube sunucularına yayını yapmak için 2 ayrı cihaz da kullanılabilir. Hem AC hem de DC girişlerinin olmasıyla, yedek güç için bir yayın batarya takımı kullanılabilir. Hatta ön panel düğmeleri ve menülerin yanı sıra kontrol için Blackmagic Web Presenter Utility yazılımı da var.

Ports
Ports

1/3 Raf Birimi Boyutunda Kompakt Tasarım

Blackmagic Web Presenter, masaüstü veya raf kullanımına izin veren modüler Teranex Mini tasarımını temel alır. Dahili bir AC güç kaynağının yanı sıra yedek güç veya pille çalıştırmak için 4 pinli 12V DC bağlantısına sahiptir. Son derece portatif tasarımı, sadece 5,5 inç genişliğindedir. Tek bir raf birimine 3 adet monte edebilirsiniz ve aynı anda farklı servislere yayın yapmanız gerektiğinde mükemmeldir. Tek raf birimine sığan canlı prodüksiyon ve internet yayın çözümü için Blackmagic Web Presenter’i, ATEM 1 M/E Constellation HD switcher gibi diğer cihazlarla birleştirebilirsiniz. Ön panelde bir USB bağlantısı olduğundan, yerel ayarlamaları hızlıca yapmak için bir bilgisayar takabilirsiniz.

Next Page - İş Akışı

Sonraki Sayfa

İş Akışı

hakkında daha fazla bilgi İş Akışı Arrow

hakkında daha fazla bilgi Görüntüleme Arrow

hakkında daha fazla bilgi Teknik Arrow

Blackmagic Web Presenter

Blackmagic Web Presenter HD

Blackmagic Web Presenter HD

YouTube gibi platformlara, SRT veya RTMP protokolü aracılığıyla HD’de yayın için H.264 donanım kodlayıcıya sahip internet yayın işlemcisi. USB web kamerası, format dönüşümlü 12G-SDI girişi ve teknik bilgi görüntüleme özellikleri sunar.

US$695

Satın Al
Blackmagic Web Presenter 4K

Blackmagic Web Presenter 4K

Bu model, Blackmagic Web Presenter HD'nin tüm özelliklerine sahiptir, fakat daha güçlü bir H.264 ve H.265 kodek içerdiğinden, HD veya Ultra HD çözünürlüklerde yayını yapmayı seçebilirsiniz.

US$905

Satın Al
Blackmagic Universal Rack Shelf

Blackmagic Universal Rack Shelf

Blackmagic Universal Rack Shelf ile 1RU boyunda özel bir çözüm oluşturun. 1/3 ve 1/2 raf genişliğindeki Studio Converter, ATEM, HyperDeck Studio, Web Presenter, Teranex Mini ve UltraStudio cihazlarını bir arada montajlayın.

US$125

Satın Al