Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Telos Infinity AoIP Çözümü
Telos Infinity AoIP Çözümü
16.02.2018 10:13

Yeni AoIP çözümü Telos Infinity; ölçeklendirme, bütünleştirme kolaylığı, verimlilik ve toplam maliyet açısından bir sıçrama yaratıyor. Telos Infinity çözümleri serisinin ilki, geniş kapsamlı yeni kuşak haberleşme çözümü sunan Telos Infinity IP Intercom.

  • Standartlara dayalı Livewire+ AES67 üzerinden kesintisiz karşılıklı çalışma uyumluluğu
  • Tüm iç ve dış haberleşmeler için sonsuz ölçeklendirilme
  • “Tak çalıştır” tarzı aygıt bütünleşmesi
  • Kolay kullanım için sezgisel kullanıcı arayüzü
  • Matrissiz, dağıtık ağ mimarisi
  • Geleneksel interkom sistemlerinden daha düşük toplam maliyet
  • Yayın haberleşmeleri için optimizasyon

Telos Infinity IP Intercom sadece bir talkback sisteminin ötesine geçerek tek bir IT omurgası üzerinde sesli haberleşme, ses toplama en son standartlarda VoIP ve AoIP taşıma sağlayarak ödün veya kısıtlama olmadan zengin özelikler ve işlevler sunuyor. 

Telos Infinity IP Intercom eskiyen matris teknolojisinin yerine dağıtık IP ağ çözümü getirerek sade ve zarif bir yapıda üstün işlevler sunuyor. Matrissiz olması tak çalıştır tarzı ağa bağlı donanım ve yazılım aygıtlarının sisteme planlanmış veya plansız olarak eklenmesini sağlıyor. Bir matriste kullanılabilecek port sayısını aşma endişesini ortadan kaldırıyor.

Telos Infinity IP Intercom dağıtık IP ses altyapısının tüm potansiyelini açığa çıkararak, sezgisel Telos Infinity Dashboard uygulaması ile her türlü ağa bağlı ses uç noktasına erişme imkanı veriyor. Mix-minus, program bus, mixer aux, monitor feed, uzaktan toplanan ses ve sunucu mikrofonları, haberleşme veya yayın için istenen her yerde kullanılabiliyor. Telos Infinity IP Intercom Livewire+ AES67’yi desteklediği için, hem Telos ürünleriyle hem de diğer üreticilerinkilerle birlikte kullanılabiliyor.

Kemer paketleri

Telos Infinity BP-2 Dual Channel Partline Beltpack, enerjisini Ethernet’ten alan (Power over Ethernet), AES67 uyumlu yeni kuşak bir kablolu paylaşımlı hat kemer donanımı. Partyline, Group, IFB, Peer to Peer olarak ya da geniş Telos Infinity IP Intercom içerisindeki diğer IP ses ağı elemanlarıyla bağlanan aygıtlar, tüm ağda kesintisiz haberleşirken son derece düşük gecikmeyi koruyorlar.

Interkom panelleri

Bilinen donanım interkom olanaklarını matrissiz IP haberleşmesinin esneklik ve iş akışı avantajlarıyla birleştiren INF-MP-16, yayın talkback teknolojisinde yenilik yaratıyor. INF-MP-16 1RU Intercom Master Panel’in 16 adet çok renkli konuş/dinle kolu gösterge tuşları, dört satıra kadar metin ve Bitmap resimleri ve sembolleri görüntüleyebiliyor. 

Çalışma panosu yazılımı

Telos Infinity Dashboard çoklu etiket kümeleri veya gömülü menüler olmadan tüm interkom sistemini tek sayfa olarak görüntülüyor, böylece kullanıcı hızla dolaşıp birkaç dakikada kontrol altına alarak çalışan bir IP interkom yaratıp yönetebiliyor. 

Telos Infinity Dashboard sadece Telos Infinity IP Intercom için bir yapılandırma aracı olmanın çok daha ötesine geçerek, yazılım ve aygıt yazılım güncellemeleri dahil sistemin içerisindeki tüm donanım ve yazılım unsurlarını yönetiyor; ağ performansı ile hata kayıtlarını izliyor.

Telos ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.