Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ARRI SkyPanel 3.1 Firmware ve Ballast Eğitimi Atölye Gri Stüdyolarında Gerçekleştirildi
ARRI SkyPanel 3.1 Firmware ve Ballast Eğitimi Atölye Gri Stüdyolarında Gerçekleştirildi
20.02.2018 18:08

ARRI Işık Servis Merkezi True Medya; Mehmet Cemal Toz ve Bora Balbey’in katkılarıyla Atölye Gri stüdyolarında, her geçen gün yeni özellikler eklenen SkyPanel ile ilgili firmware yükseltme ve ballast eğitimi organize etti. Sektörün yaklaşık 40 kişilik profesyonel ismiyle interaktif bir workshop gerçekleştirildi. Etkinlikte ARRI SkyPanel’in setlerde, dinamik efektler dahil tüm kullanım özellikleri üzerine yoğunlaşıldı. Orion Işık, Meta Işık, Film Sokağı, STM, A Plus, Hundez, Flare Işık, Gölge Işık, Rota Işık, Işık Teknik, Işık Sanat ve A Bilgi gibi kiralama firmalarının katılımı yanında  setlerde ve sahada aktif olarak çalışan ışık asistanları da katıldı.

Jel filtre kullanımı, firmware yükleme, USB hafızaya alma, yükleme, arıza okuma, DMX, Wi-Fi DMX, renkler ve efektler gibi birçok ayrıntıya değinildi. Workshop sonunda yoğun bir şekilde SkyPanel’ler üzerinde uygulama yapıldı.

Aynı zamanda m90 high-speed ballast  kullanımı (flicker-free autoscan high-speed özelliği) ve sette arıza bulma gibi bir çok pratik bilgi verildi.

2017 yılında da SkyPanel eğitimi çok verimli geçmişti. Eğitici workshoplar yetkili  ARRI Işık Servis Merkezi True Medya tarafından yapılmaya devam edilecek.

7/24 her zaman değerli müşterilerine teknik destek veren True Medya, uygun yedek malzeme fiyatıyla, teknik danışmanlık, onarım ve stüdyo kurulum hizmetleriyle sektörde büyümeye devam ediyor.

ARRI ışık cihazlarının orijinal bir şekilde çalışması için servis desteği, her türlü teknik problemleriniz ve yedek malzeme için 0212 269 27 48 numaralı telefondan True Medya’yı arayabilirsiniz.