Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ATTO Celerity İçin illumos Desteği
ATTO Celerity İçin illumos Desteği
02.03.2018 17:43

Yoğun verili bilgi işlem ortamlarına yönelik bellek, ağ bağlantısı ve altyapı çözümleri sunan ATTO Technology, açık kaynak dünyasına verdiği sözü tutarak 32Gb ve 16Gb Celerity HBA’lar (Host Bus Adapter) için illumos (açık kaynaklı bir Unix işletim sistemi) desteği sunuyor. SVR4 Unix ile Berkeley Software Distribution’dan elde edilen illumos, OpenSolaris’den türetildi.

ATTO Celerity Gen 6 32Gb ve 16Gb HBA’lar, yüksek performanslı bilgi işlem ve veri depolama gibi uygulamalar, sanal sunucular, flash gruplarının yaygınlaşmasıyla kat kat artan veri miktarlarının yarattığı zorluklara karşı Fiber Kanal belleğe hızlı, yedekli ve güvenilir bağlantı sağlamak için geliştirildi. Gerçek zamanlı uygulamalarda gecikmeyi yönetmek için tasarlanan ATTO Advanced Data Streaming (ADS) teknolojisi, endüstrinin en tutarlı performansını ve güvenilir veri aktarımlarını sağlamak için denetimli veri hızlandırma sağlıyor.

OpenSolaris’ten türetilen illumos, güvenilir ve ölçeklendirilebilir bir işletim sistemi geliştirmeye yönelik, tamamen açık bir topluluk projesi. illumos dağıtımlarında kullanılan birleşik dosya sistemi ve lojik ses yöneticisi ZFS, büyük veri ortamlarında kullanışlı. illumos’taki dinamik takip çatısı DTRace, gerçek zamanda sorun giderme sağlarken, Solariz Zones işletim sistemi düzey görselleştirmeye yönelik. Yüksek performans, gözlemlenebilirlik, güvenlik ve güvenilirlik arayanlar, illumos platformunu tercih ediyorlar.

ATTO 32Gb ve 16Gb Celerity HBA’lar, NexentaStor, Nexenta OpenSDS ve OpenIndiana OS dağıtımlarını destekliyor.

ATTO ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’ı arayabilirsiniz.