Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Sound Devices MixPre-3 Ses Kaydedici ve Mikser
Sound Devices MixPre-3 Ses Kaydedici ve Mikser
01.02.2019 12:11

Bütünleşik USB ses akışlı, hafif, yüksek çözünürlüklü yeni kaydedici MixPre-3, dayanıklılığı ve dünya kalitesinde sesiyle müzisyenler, ses mühendisleri, podcast yayıncıları, görüntü yönetmenleri, YouTube yayıncıları ve saha kayıt uzmanları için ideal. 

Üstün ses kalitesi

MixPre-3’te Sound Devices’ın yeni Kashmir mikrofon ön yükselteçleri var. Bu yüksek performanslı, çok düşük gürültülü, dikkat çekici Class-A mikrofon ön yükselteçleri, Sound Devices tarafından el işçiliğiyle üretildiler. Kashmir mikrofon ön yükselteçlerinde -130dBV gürültü zemini, analog sınırlayıcılar ile yeni 32 bit A-D çeviriciler, piyasada yaygın satılan basit IC tabanlı mikrofon ön yükselteçleri içeren diğer kaydedicilerden çok daha üstün, en yüksek kalitede ses kayıtlarını garantiliyor. 

Güçlü USB ve kayıt

Çok yönlü MixPre-3 mükemmel bir USB ses arabirimi olarak bir SD karta ses kaydederken aynı anda USB yoluyla birden fazla ses kanalına akış yapabiliyor. Söyleşiler, podcast, veya sadece bilgisayarın yanında yedek bir kaydedici olarak kullanışlı MixPre, Skype ve Facetime söyleşileri, veya podcast ve video bloglarına ses kaydetmek için kullanılabiliyor. 

Cep boyutunda, güvenilir tasarım

MixPre-3’ün küçük boyu ve tasarımı her türlü yapım ortamına uygun. Kolay ve sezgisel kullanım için hızlı tepki veren kapasitif dokunmatik ekran ile rahatça dolaşım için parlak, IPS teknolojili, güneş ışığı altında okunabilen renkli LCD ekrana sahip. 

Tüm Sound Devices ürünleri gibi MixPre-3 de son derece dayanıklı. Döküm alüminyum kasaya sahip aygıt, hem hafif hem de inanılmaz sağlam. MixPre-3 cebe sığabilecek kadar küçük olduğu için, hareket halinde çalışmalara çok uygun.

Sezgisel çalışma

MixPre-3 ses mühendisleri, müzisyenler ve YouTube yayıncıları arasındaki boşluğu, Basic ve Advanced modları olan kolay dolaşım özelliğiyle dolduruyor. Bir kullanıcının ürünü kutusundan çıkarır çıkarmaz kayda başlayabilmesi için tasarlanan Basic modu, ses kayıtlarında tahminlerle çalışmayı ortadan kaldırıp, söyleşi, video blog, müzik gibi stereo kayıt uygulamalarına yönelik. 

Advanced modu daha deneyimli ses kullanıcılarına ölçüm görüntüleme, yönlendirme, zaman kodu, mikrofon ön kazancı, stereo ve Mid/Side kanal bağlantılandırma, kulaklık ön ayarları gibi gelişmiş ayarlar ve çok kanallı kayıt imkanı veriyor.

MixPre’deki bütünleşik Bluetooth Smart teknolojisi, iOS ve Android mobil aygıtlar aracılığıyla kolay bağlantı, denetim ve ölçüm sağlıyor.

Gelişmiş miks yetenekleri

Zengin özelliklere sahip MixPre-3, hızlı ve doğru miks için ergonomik kazanç denetim düğmeleri sunuyor. Pan, solo, her kanal için görülmesi kolay halka LED gösterge, diğer önemli özellikleri arasında.

MixPre-3 kulaklıkla ses takibi için bir 3,5mm jak içeriyor. Kullanıcı özel tasarlanan güçlü, geniş bantlı kulaklık yükseltecinden ön ayarlar programlayabiliyor.

Kameraya montaj

DSLR kullanıcıları için ek bir avantaj, çeşitli kameralarla montaja izin veren ¼-20 montaj özelliği. Bu tasarım sarsılmaz, alçak profilli tripod/kamera montajı sağlıyor. Erkek ve dişi ¼-20 yivler içeride oldukları için, kaybedilme mümkün değil. 

Gereken özelliğe sahip kameraların aygıta MixPre’nin mikro kamera girişi üzerinden zaman kodu sinyali aktarabilmesi, ses ve görüntünün mükemmel senkronizasyonunu sağlıyor. Harici bir TC üretecinden de MixPre-3’ün 3,5mm girişine zaman kodu iletilebiliyor. MixPre-3’ün mikro kamera girişi, popüler kameralardan kaydı başlatma sinyali alarak, kameranın kayıt butonuyla MixPre-3’ün kaydı başlatılıp durdurulabiliyor.

Esnek enerji seçenekleri

Portatif ve rahat kullanım için MixPre-3 enerji seçenekleri sunuyor. Dört veya sekiz hücreli, çıkarılabilen kızakta AA pillerle çalışabiliyor. Bir veya iki adet çalışırken takılıp çıkarılabilen Sony L-Mount lityum iyon pillerden enerji sağlayan bir kızak da var. Lityum iyon piller uzun süre çalışma süresi sunuyor.

Ayrıca tüm kayıt cihazı bir dizüstü bilgisayarın USC veya USB-A konektörlerinden de beslenerek tek kabloyla hem bağlantı hem enerji sağlanabiliyor. AC olan uygulamalar için Sound Devices opsiyonel bir AC adaptörü de sunuyor.


Ürün MixPre-3 Ses Kaydedici ve Mikser
Marka Sound Devices

Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr