Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > İtalyan RPZ Radyo Stüdyolarında Axia’yı Seçti
İtalyan RPZ Radyo Stüdyolarında Axia’yı Seçti
27.03.2018 11:38

İtalya’nın Campania bölgesindeki tarihi istasyon Radio Punto Zero (RPZ), kısa süre önce kırkıncı yılını kutladı. Bu bağlamda başlattığı yenileme sürecinde, tesisindeki radyo yapım cihazlarını ve yöntemlerini değerlendirip sistemlerini yeniliyor. RPZ Axia Livewire+ AES67 IO üzerinden ses teknolojisini tercih etti. 

RPZ ilk Axia AoIP konsolu olarak ses yapım ve dağıtım ağının merkezi QOR 32 bütünleşik konsol sistemi üzerinde çalışan Axia iQ aldı ve telefon sistemini Telos HX2 hibrid ile değiştirdi.

Yenilikler hemen ses yönlendirmeye ve kalitesine avantajlar getirdi. QOR.32 içerisinde Cisco ile birlikte Livewire+ AES67’nin bütünleştirilmesi sayesinde RPZ tüm ses akışlarının çok yönlü dağıtımı ve genel ses üzerinde eksiksiz denetim kazandı. IP ağda elde edilen önemli bir avantaj, farklı aygıtlardan iQ konsola bağlantılar için kablolama gereksinimindeki azalma oldu.

Stüdyodaki yeniliklerin yanı sıra, dinleyicilerin yaşam tarzları ve rekabet konularında istasyonun yaptığı bir araştırma, program içeriklerinin zenginleştirilmesine yol açtı. Radio Punto Zero, yükselen eğilimleri değil dinleyicilerinin tercihlerini dikkate alıyor. İstasyon yeni bir logoya da kavuştu.

Axia ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi Grup İletişim’i arayabilirsiniz.