Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AEQ OLYMPIA 3 Dijital Muhabir/Yorumcu (Commentary) Ünitesi
AEQ OLYMPIA 3 Dijital Muhabir/Yorumcu (Commentary) Ünitesi
30.03.2018 11:27

Yayıncılık sektöründe 35 yılı geride bırakan İtalyan AEQ firması, uzmanlık ve tecrübesini birleştirdiği radyo, televizyon yayıncılığı, multimedya, otomasyon sistemleri sektörlerine ürün geliştirmeye devam ediyor. Tüm tasarım ve üretim süreçlerinde AEQ ‘nun sektör yapısına özel olarak geliştirdiği “kalite güvence programı” dâhilinde ürettiği yeni nesil tasarımlarını, kullanıma özel çözümler ile sunan AEQ, zengin ürün portföyü ve uygun fiyat politikasıyla da destekleyerek sektörde öncelikle tercih edilen markalar içinde yerini koruyor. 

AEQ ‘nun ürün gamında en öne çıkan cihaz ve sistemlerini “Muhabir/Yorumcu (Commentary) Üniteleri” oluşturuyor. Bu ürünleriyle ilk kez 1988 yılı Seul Olimpiyatları ile sektöre adım atan AEQ, takiben Torino, Vancouver 2010, Sochi 2014 Kış Olimpiyatları ile Atina, 2008 Pekin ve 2012 Londra Yaz Olimpiyatları gibi büyük uluslararası spor etkinliklerde, dünya çapında iletişim sağlayıcısı olarak marka değerini artırdı.

Son olarak Muhabir/Yorumcu (Commentary) üniteleri ürün gamına yeni “Olympia 3” modelini ekleyen AEQ, bu ürünün DanteTM protokolünü kullanması özelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor ve fark yaratıyor.

OLYMPIA 3 ‘nın göze çarpan özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir;

  •  Bağımsız yorum birimi (Commentary Unit) veya DanteTM protokolü üzerinden 8 kanal AoIP bağlantı desteği ve DanteTM IP cihazlara yönlendirme, IP interkom sistemlerine entegre olabilme imkânı,
  •  Bağımsız mono veya stereo ses karıştırma, yönlendirme, ton ve dinamik kontrolü, 3 yorumcu girişi ve bir çift mono/stereo hat seviyesi girişi,
  •  Üç dile kadar tercüman masası olarak yapılandırılabilme,
  •  Aynı anda bir interkom paneli olarak çalışabilme,
  •  3  1 Gigabit yedekli IP port ile data transfer imkanı,
  •  Kendi yazılımı sayesinde ağ üzerinden yönetim ve izleme imkânı,
  •  PoE veya harici 48VDC kaynağı ile çift güç kaynağı desteği

AEQ ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeaPro’yu arayabilir veya www.ideapro.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.