Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > MediaCast DaVinci Resolve Etkinliği Düzenledi
MediaCast DaVinci Resolve Etkinliği Düzenledi
02.04.2018 10:33

MediaCast, geçtiğimiz Şubat ayında kendi ofisinde DaVinci Resolve Workshop’u düzenledi. DaVinci Resolve uzmanı  Alper Camadan tarafından yapılan sunumlarda katılımcılara, Blackmagic Design’a ait DaVinci Resolve 14  yazılımı ve mini panelin iş akışı anlatıldı. 

Workshop’a Hollywood’un en ileri renk düzelticisi DaVinci Resolve  ile yapılan filmlerden oluşan kısa bir  gösterim ile başlandı. Film gösteriminin ardından Resolve 14’ün getirdiği yenilikleri ile birlikte bir editör ve bir coloristin gözünden kullanımı üzerinde konuşuldu. Resolve 14’e dahil olan kurgu arayüzünün diğer kurgu programlarında olan kısa yollarını nasıl yaptığı ve bunlara artı olarak neler vadettiğine değinildi.

Workshop’un ikinci bölümünde  ise ruh hali ve duyguların renkteki değişikliklerden önemli derecede etkilendiği anlatıldı. Basit renk düzeltmenin çok daha ötesine geçerek hikayeyi tamamlayan ve anlatımına yardımcı olan ışığı ve rengi en etkili şekilde manipüle etmeye olanak sağlayan birinci sınıf yaratıcı renk düzeltme araçları ile görüntüler üzerinde uygulama yapıldı.

Blackmagic Design ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’ı arayabilirsiniz.