Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ikan PIVOT 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici Piyasaya Çıktı
Ikan PIVOT 3 Eksenli El Gimbal Sabitleyici Piyasaya Çıktı
02.04.2018 12:07

Ikan yenilikçi PIVOT 3 eksenli el gimbal sabitleyicisini piyasaya sürdü. 3 eksenin hepsinde eksiksiz 360 derece hareket imkanı veren şirketin bu en son gimbal’i, pürüzsüz, kaliteli sinema çekimlerini garantiliyor. PIVOT gimbal piyasasına maksimum 3.6 kg yük kapasitesi, açılı kol ve gelişmiş görüntü sabitleme özellikleriyle giriyor.

Maksimum yük taşıma kapasitesi 36 kilograma çıkarılan PIVOT, geniş çeşitlilikte DSLR, aynasız kameraları, küçük sinema kameraları dahil birçok kamerayı destekliyor. Açılı kol kameranın ekranının engelsiz olarak görülebilmesi için kamerayı döner motordan yukarıya kaldırıyor. Uyarlanabilir algoritma kullanan Ikan, tepki hızını ve momentini yükselterek daha iyi görüntü sabitleme sağlıyor.

Basınca duyarlı joystick, gimbal hareketlerinin hassas manuel denetimine imkan veriyor. Bir OLED durum göstergesi, pil ömrünü, çalışma modunu ve joystick yönünü gösteriyor. PIVOT’un Manfrotto 501PL serisi montaj plakalarıyla uyumluluğu, gimbalden uyumlu bir tripod’a geçişi kolaylaştırıyor. Gimbalin pil tutucusu, Qualcomm Quick Charge 3.0 ile uyumlu. Ikan, PIVOT’a eşlik etmek üzere bir iOS ve Android uygulaması da çıkararak, akıllı telefonları gimbal için kablosuz bir pan-tilt denetleyiciye dönüştürecek. Uygulama performansı iyileştirmek için gelişmiş kalibrasyonu da destekliyor. 

Küçük tasarım ve hafif karbon fiber el tutma yeri, PIVOT’u çeşitli kullanımlar için ideal hale getiriyor. En son Ikan gimbal hem amatör hem de profesyonel kameramanlara yönelik bir ürün. PIVOT etkinlik ve müzik videoları, seyahat video blogları için harika bir tasarım ve fiyat sunuyor.