Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Vision Research Phantom Miro C110 Mobil Kamera
Vision Research Phantom Miro C110 Mobil Kamera
02.04.2018 14:47

Phantom Miro C110 yüksek kaliteli, yüksek hızlı analizlerden yararlanan birçok uygulama için ideal bir mobil kamera. Hız, resim kalitesi ve kulanım kolaylığının mükemmel birleşimi, laboratuarda çok esnek analiz araçları sunuyor.

  • Yüksek 1.3 Mpx çözünürlükte saniyede 915 kare, 1280x720 çözünürlükte 1295 fps, daha küçük çözünürlüklerde saniyede 52.445’e kadar kare hızları
  • Yaygın BNC ve Ethernet konektörleriyle bağlantı ve kullanım kolaylığı, sağlam ve küçük
  • Uygun fiyatlı bir kamerada yüksek kaliteli görüntü ve özellikler

Endüstriyel sorun giderme, mekanik analiz ve hareket analizi geniş çeşitlilikte uygulamalar için akıllı bir aygıt olan Phantom Miro C1102un kullanımı kolay. Küçük gövdesi yaygın kullanılan BNC kablolarla sinyallere bağlanabiliyor. Standart bir Ethernet kablosu kamera denetimi ve veri indirme için mevcut. Kolay erişilen Trigger BNC ve iki Aux BNC, her türlü koşulda kolayca denetlenmesini sağlıyor.

Phantom Miro C110, 5.6 µm piksel boyutlu ve 12 bit piksel derinlikli bir 1.3 Mpx CMOS sensöre sahip. 1.2 Gpx işlem hacmi, yüksek çözünürlükte 915 fps kare hızı, kritik ayrıntıları yakalamak için çok düşük gürültü sağlıyor. Hareket bulanıklığını ortadan kaldırmak için minimum pozlama süresi 5 µs. Tüm çözünürlüklerde minimum kare hızı 100 fps.      

Resim sensörü formatı 2/3 inç olup, çeşitli C ve CS lenslerin avantajından yararlanabiliyor. ISO 122326:2006’ya göre ışık hassasiyeti değerleriyle mevcut olan ışıktan en iyisini elde ediyor.

Miro C110 kameranın 8GB belleği, maksimum kare hızı ve çözünürlükte yaklaşık 4,5 saniye; daha az hız ve çözünürlüklerde daha uzun kayıt süreleri sağlıyor. Kamerada güçlü Phantom Camera Control (PCC) yazılımı var. PCC olayları yakalamayı ve daha sonra renk ve parlaklık gibi resim karakteristiklerini düzenlemeyi kolay bir iş haline getiriyor. Görüntüler otomatik olarak çevrimsel bir tampon belleğe kaydediliyor, ve hangilerinin RAM’e kaydedileceği belirleniyor. 

Görüntü tabanlı otomatik başlatma

Canlı görüntü içerisinde hareket algılamayla kamera kayda başlatılabiliyor. Böylece ne zaman olacağı kestirilemeyen ve seyrek gerçekleşen olaylar daha kolay yakalanabiliyor.

Multi-Cine

Dahili bellek 63 adede kadar kesime bölünerek kısa kayıtlar arka arkaya kaydedilebiliyor. 

Kesintisiz kayıt

Kesintisiz kayıt modu bir çekimi bağlı olan bir kişisel bilgisayara kaydedildikten hemen sonra aktararak kamerayı y3eniden çekime hazır hale getiriyor. Bir kayıt elle, bir olay tespit sisteminden ya da Vision Research Image-Based Auto-Trigger ile başlatılabiliyor. Kayıt sayısı sadece boş disk bellek alanının miktarı ile sınırlı.

Vision Research ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.