Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > IK Multimedia iRig Mic Lav
IK Multimedia iRig Mic Lav
02.04.2018 14:49

Bir podcaster, videograf veya haberci olabilirsiniz. Anı yakaladığınızda kaliteli olarak ses kaydı alabilmek ama bunu ekonomik bir yöntemle yapmak isterseniz, bütün mobil cihazlarda kullanılabilir, zincir bağlantı kurulabilir ve eş zamanlı dinleme özelliğine sahip yaka mikrofonu. iRig Mic Lav tam size göre. Kompakt profesyonel tasarımı, ultra hafifliği ve mükemmel ses kalitesi ile iRig Mic Lav’ı iPhone, iPad, iPod Touch ve Android’de kullanabilirsiniz.

iRig Mic Lav zincirleme olarak bağlanabilir. Bu sayede aynı cihaz üzerinden iki adet yaka mikrofonunu bağlayarak eş zamanlı kayıtlarınızı ikiye çıkarabilirsiniz. Tüm yönlü kapsülü ve sünger pop filtresi sayesinde yüksek kaliteli ses kaydı yapabilirsiniz. Mikrofonda eş zamanlı dinleme için kulaklık çıkışı, yakaya takma mandalı ve yeteri miktarda uzun bir kablosu bulunmaktadır. 

Portatif Performans

Yayıncı profesyonellerin isteklerini tam olarak karşılayabilecek, omni kapsülü 30Hz-16kHz frekans aralığında kristal berraklığında ses kaydı almanızı sağlar. Köpük pop filtresi sayesinde ses patlamalarına, rüzgar gürültüsüne ve diğer istenmeyen seslere karşı koruma altında olacaksınız.

Zahmetsiz Dinleme

Alanda mükemmel kaydı yapmak sadece süper bir mikrofon teknolojisinde ibaret değildir. En iyi sesi alabilmek için ses kaynağını da kayıt esnasında dinleyebilmelisiniz. Büyük firmalar arasında kendi üzerinde ön dinleme seçeneği sunan tek mikrofon iRig Mic Lav’dır. 1/8 inç TRRS çıkışı ile en sevdiğiniz kulaklıkları kullanarak ön dinleme yapabilirsiniz. 

Bağlanabilir Güç

Eğer birden fazla kişiyi kaydetmek durumunda kalırsanız iRig Mic Lav’ın bağlanabilme özelliğini kullanabilirsiniz. Aynı cihaz üzerinde iki adet yaka mikrofonunu birbirine bağlayarak kullanabilirsiniz. Kulaklık çıkışına ikinci mikrofonu takıp üzerinde anahtardan ikili mikrofon simgesini seçerseniz aynı anda iki kişiyi birden kaydedebilirsiniz. İkinci iRig Mic Lav’ın boşta kalan kulaklık çıkışını ise yine ön dinleme olarak kullanabilirsiniz.

IK Multimedia ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 10 68 numaralı telefondan Akalın Müzik’i arayabilirsiniz.

En Çok Okunanlar
Dergi