Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Robert Juliat Alice ve Oz LED Işık Kaynakları
Robert Juliat Alice ve Oz LED Işık Kaynakları
06.06.2018 10:46

Robert Juliat Frakfurt’ta gerçekleştirilen Prolight + Sound fuarında takip eden ışıklar, SpotMe sistemi, Dalis serisindeki yeni ürünler, yeni LED profil nokta ışık, Alice ve Oz ışık kaynaklarını tanıttı.

600W güçte kısa ve uzun menzilli Alice ve Oz takip eden LED ışık kaynakları, çok verimli LED kaynak ve Robert Juliat’ın klasik optik teknolojisi sayesinde az güç tüketerek klasik 1200W deşarj modellerine denk ışık veriyor. Sessiz çalışma ve pürüzsüz elektronik kısma, stüdyo ve film çalışmaları için ideal olup, tiyatro izleyicilerine yakın çalışırken avantaj sağlıyor. Alice ile Oz, küçük ve orta ölçekli mekanlar ve bütçeler düşünülerek tasarlandı.

Oz ile Alice’in teknoloji, çıkış ve kalitesini, Robert Juliat’ın yeni Charles 960SX serisi LED profiller paylaşıyor. Bu 600W LED profiller serisi, 3 değişken zoom aralıklı olarak alınabiliyor ve doksanı aşan CRI ve 6000K renk sıcaklıklı yüksek optik verimlilik sunuyor. Pürüzsüz elektronik kısma ve dahili kırpışmasız güç kaynağı, sessiz çalışıyor ve bilinen 2,5 KW HID D’Artagnan yeteneklerinin %80’ine erişen yüksek bir çıkış veriyor. 

Fuarda takip eden ışıklar için 3D takip sistemi SpotMe de tanıtıldı. SpotMe gerçek bir takip eden ışık ile sürülen tek sanatçı takip sistemi olup, sahne üzerinde sensör ve kamera gerekmeden sahnedeki performansçıları takip etmek için sonsuz çeşitlilikte sahne aydınlatma aygıtı ile koordine edilebiliyor. 

Yenilikçi SpotMe sistemi gelişmiş algoritmalar ve kalibrasyonla kendi sensörlerinden bilgileri göndererek herhangi bir PosiStageNet konsolla haberleşiyor ve geri bildirim yeteneği olmayan klasik ışıklar dahil donatımdaki diğer ışıkların hareketlerini koordine ediyor. SpotMe manzara veya açık alanlarda ışık dağılımından kaçınmak için sınırları belirlemekte de kullanılabiliyor; iris hareketleri otomatik zoom gibi istenen diğer bir işleve çevrilebiliyor. Kurulumu ve çalışması hızlı ve kolay olan SpotMe, dünyanın her yerinde kullanılabilecek evrensel bir uygulama sunuyor.

Fuarda tanıtılan Dalis serisinin iki yeni üyesi, kırmızı, yeşil, mavi ve sıcak beyaz 2200K olmak üzere 4 renkli miks sistemine sahip.

Dalis Access 863 150W LED sıra ışıldak, küçük bütçelerin Dalis teknolojisine bir ilk giriş yapmaları için üretildi. Orijinal Dalis 860 Cyclorama ışıkla aynı teknolojiye sahip Dalis Access 863, sadece dört renk ve patentli Dalis asimetrik mikro yansıtıcılarından yirmi dördüne sahip, ama tüm işlevler ve kalite aynı.

Orijinal Dalis 862 ayarlanabilir beyaz sahne önü ışığın renkli modeli olan 150W güçte Dalis 864 Footlight, renkli sahne üzeri veya altı aydınlatma için tasarlandı. 

Robert Juliat ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.