Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Cinegy SOLO, DUO, QUAD Playout ve Kayıt Çözümleri
Cinegy SOLO, DUO, QUAD Playout ve Kayıt Çözümleri
06.06.2018 16:58

Yayın playout ve kayıt çözüm paketlerinin isimleri, desteklenen kayıt kanalı sayısını belirtiyor; sırasıyla bir, iki, dört. Bu yeni paketlerin fiyatları, bu pazarı küçük istasyonlara, serbest çalışan yapımcılara, saha yapımcılığına, kurumsal müşterilere ve Cinegy Air Pro ile Capture Pro ürünlerinin yüksek fiyatları nedeniyle bu alanda yer almayan herkese açmak hedeflenerek belirlendi. 

Bu çözümlerin dünya çapında binlerce televizyon kanalı tarafından aynı ileri teknoloji tabanlı olması gerçeği bir avantaj oluşturuyor. 

Uygun fiyatlı Cinegy SOLO, DUO, QUAD paketleri tek bir cihazda (PC, sunucu veya dizüstü bilgisayar) çalışarak, kayıt, playout ve her ikisi de gerçekleştirilebiliyor. Gerekli görülen sayıda kanal satın alınıp esnekçe yapılandırılabiliyor. SD, HD veya UHD; maliyetleri aynı. 

Cinegy SOLO eksiksiz bir UHD yayın playout ve otomasyon paketinde profesyonel UHD kayıt da sunuyor. Cinegy SOLO canlı stüdyo operasyonları için Cinegy Air Studio SOLO içeren CinegyAir SOLO ile Cinegy Capture SOLO’yu tek lisansta birleştiriyor. Aynı anda olmamak koşuluyla farklı kanallarda kullanılabiliyor.  

Cinegy DUO’nun SOLO’dan tek farkı iki lisanslı olması, böylece üç kombinasyona izin veriyor; iki Cinegy Capture SOLO kanalını yürütmek; bir Cinegy Capture SOLO ve bir Cinegy Air SOLO ile çalışmak; veya iki Cinegy Air SOLO kanalı kullanmak. 

Cinegy QUAD ise dört adet lisans ile olası kombinasyonların sayısını arttırıyor.

Her paket için özelik listesi zengin; uzun bir desteklenen formatlar listesi, SDI ve IP giriş çıkış seçenekleri; CPU ve GPU işlemci donanımlarının çok verimli kullanımı; kullanım kolaylığı ve güvenilirlik. 

Cinegy SOLO ve serisindekiler, MAM bütünleştirme; MOS desteği, uzaktan veya web istemcili bağlantı gibi kurumsal özellikler taşıyan, başlangıç seviyesinde ürünler. Gelişmiş CG/logo, Dolby, ses düzeyi kontrolü gibi özellikler ise eklenebiliyor. 

Cinegy ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 474 09 27 numaralı telefondan Orsatek’i arayabilirsiniz.