Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > EVS XT-VIA Canlı Yapım Sunucusu
EVS XT-VIA Canlı Yapım Sunucusu
22.06.2018 11:02

Yeni canlı yapım sunucusu, yüksek UHD-4K ve HD/1080p esnekliği, SMPTE 2110 için gerçek IP desteği ve EVS’nin VIA teknolojisiyle, içeriğe daha iyi erişim ve gelecekte LSM operasyonları için evirilebilen hizmetler ve yetenekler sunuyor. 

EVS’nin tanınan XT sunucular serisi, en son XT-VIA ile dönüşüme uğradı. XT-VIA, tekrar oynatım sistemleri pazarında yirmi yıldır öncülük eden XT serisindeki en önemli güncelleme. 

Yeni EVS XT-VIA en güvenilir ve hızlı UHD-4K tekrar oynatımı yapabilen bir yapım sunucusu. Altı adede kadar esnek giriş/çıkış kombinasyonu sunan XT-VIA sürücüleri, kayıttan yayına kadar eksiksiz UHD-4K medya denetimi gerçekleştiriyor. XT-VIA sunucunun geniş esnekliği, aynı sunucudan ve tek yatırımla hem HD hem de Full-HD yapımlara imkân veriyor.

EVS Loop Recording (döngülü kayıt) teknolojisi, dâhili XNet SDTI desteği ve XNet-VIA IP ağ bağlantısının yanı sıra XT-VIA, sunucudan sunucuya aktarım seçenekleriyle canlı kurgu, ağır çekim tekrar oynatımlar ve çok kanallı oynatım için SuperMotion kameraları ve gerçek XAVC-4K Intra kodlama ve kod çözmeyi destekliyor. 

Güvenilir canlı UHD-4K tekrar oynatımlar

EVS yapım sunucuları kesintisiz bir döngü işlemiyle tekrar oynatım ve kayıt sürelerini değiştirdi. Döngülü kayıt sayesinde olayın hiçbir kısmının kaçırılmaması garantileniyor. Arttırılan UHD-4K kanal yoğunluğu ve dâhili bant genişliği sunan XT-VIA, günümüz ve yarın için son derece güvenli bir UHD-4K operasyonları çözümü.

Dâhili proxy

XT-VIA dâhili olarak çift proxy içeriyor. Mevcut iş akışları için kullanılan MJPEG Legacy’nin yanı sıra, XT-VIA her ikisi de döngülü modda olmak üzere gelecekteki çalışmalar için yeni bir H.264 proxy desteği de sunuyor. 

Güçlü bağlantı

İster 3G-SDI ile başlıyor veya 12G-SDI’ya geçiyor ister IP ile yeni kuşak bir tesis kuruyor olun, XT-VIA gereksinimlerinizi karşılayacaktır. Yeni sunucu SMPTE ST2110 ve ST2022 standartları ile NMOS ve EMBER+ kullanılan basitleştirilmiş yapılandırmalar için gerçek IP desteği sunuyor. 

Geleceğe dönük platform

XT-VIA sunucu içerik iş akışlarında daha fazla ayrışmaya ve kod dönüşümüne neden olmadan gerçek XAVC-4K Intra kodlama ve kod çözmeyi destekliyor. Bir 10 bit kodek olarak bu, en canlı UHD-4K içerik için yüksek dinamik aralıklı (High Dynamic Range) yapımları mümkün kılıyor. Her Multicam Engine yazılım güncellemesiyle daha iyi UHD-4K kodekler dâhili olarak desteklenecek.

UHD veya HD/1080p çalışma esnekliği

XT-VIA sunucunun Multicam yazılım sistemi, EVS’nin tasarladığı donanımın gereksinimlere göre evirilmesini sağlıyor. Bugün UHD-4K çözünürlük için bir tesis kuruluyorsa, beklenen EVS operasyonları ve yoğunluğu ile sunucu HD ve Ful-HD yapımları destekleyecek esneklikte yapılandırılabiliyor.

Genişletilebilen bellek

Yapımları karmaşık hale getirmeden genişletmek mümkün. Piyasadaki diğer sistemlerden farklı olarak XT-VIA bellek genişletmeyi bir dizi dâhili ve harici genişletme seçenekleriyle 600 Mbps hızda UHD-4K çözünürlükte kayıtla 130 saatin üzerine kadar kolaylaştırıyor. 

Yatırımı koruma

Mevcut EVS iş akışlarıyla karşılıklı çalışma uyumluluğunu koruyan XT-VIA, EVS’nin yeni VIA teknoloji platformu sayesinde daha verimli medya paylaşımı ve gelecekteki LSM operasyonları için geliştirilebiliyor. 


Ürün XT-VIA Canlı Yapım Sunucusu
Marka EVS
Firma Arttek
Telefon 0216 413 50 00
Web www.arttek.com.tr