Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Beyzbol Eğitim Maçlarında LiveU At Home Production Solution Kullanılıyor
Beyzbol Eğitim Maçlarında LiveU At Home Production Solution Kullanılıyor
22.07.2017 15:28

Boston Red Sox ve Boston Bruins takımlarının resmi yayın ağı New England Sports Network (NESN), 2017 Red Sox Spring Training eğitim maçlarının yapımını bir LiveU At Home Production Solution kullanarak, klasik uydu tırlarıyla rekabet edebilecek HD kalitesinde yapımları kablosuz mobillikle, tırların iletim maliyetleri ve bağlantı kısıtlamaları olmadan gerçekleştirdi.

Farklı Spring Training spor mekanlarından çok sayıda kameranın sinyallerinin senkron ve bağımsız HD görüntü/ses sinyalleri olarak NESN stüdyolarına getirilmesi gerekiyordu ve LiveU bunu gerçekleştirdi. NESN LiveU verici aygıtlarının desteklediği altı canlı kamera sinyalini alıp kameralar arasında minimum gecikmeyle geçişler yaptı, Boston’daki denetim odasından kolaylıkla grafikler, tekrar oynatımlar ve diğer görüntüler ekledi. Bu teknoloji eksiksiz bir mobil yapım sistemi, uydu tırı, transponder süresi ve personel seyahat masraflarını ortadan kaldırdı.

NESN canlı raporlar, oyuncu sesi ve yönetici, basın toplantıları gibi normal sezon maç öncesi ve sonrası yayınlarında LiveU yayın çözümlerini kullanmaya devam ediyor. NESN LiveU LU600 yayın sisteminin HD görüntü kalitesini ve yayın güvenilirliğini zenginleştireceğine ve yeni program olanaklarını keşfetmesine imkan sunacağına inanıyor.

NESN Program ve Yapım Başkan Yardımcısı Joseph Maar, LiveU’nun birleşik hücresel bağlantısının özellikle bağlantısı olmayan mekanlarda uygun maliyetli spor yapım ve yayını için iyi bir opsiyon sunduğunu belirtti.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.

ETİKETLER
En Çok Okunanlar
Dergi