Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Studer Vista 5 Black Edition Miks Konsolu
Studer Vista 5 Black Edition Miks Konsolu
24.07.2018 11:56

Vista 5 Black Edition (BE) yayın, canlı ses ve prodüksiyon miks sistemi, bir Studer denetim yüzeyi ile endüstri lideri Infinity Core sinyal işleme sistemini bir araya getiriyor. Son derece esnek, küçük boyutlu dijital mikser Vista 5 Black Edition, yayın yapım, canlı ses ve performans mekanlarındaki kullanıcılara yönelik. 

Studer Vista 5 Black Edition konsol 22, 32 ve 44 fader içeren boyutlarda alınabiliyor ve opsiyonel bir TFT ölçüm gösterge köprüsünü destekliyor. Konsolun özellikleri arasında Studer Vistonics arayüzü, FaderGlow teknolojisinin yanı sıra Infinity Core’un 1000 adede kadar MEQ (Mono Equivalent Channels) ile tam Core yedeklemesi ve Dynamic EQ eklentileri gibi gelişmiş özellikleri var. 

Studer Vista 5 Black Edition, Infinity 300, 600 ve 1000, Studer Infinity Core Commercial off the Shelf (COTS) çözümü gibi tüm Studer Infinity Core serisi ürünleri destekliyor. Bu IT dostu çözüm müşterilere sadece standart bir PCIe Infinity CoreLink kartı ekleyerek kendi sunucu donanımları üzerinde Studer’ın gerçek zamanlı ses işleme teknolojisini çalıştırma imkanı veriyor.

Başarılı Studer Vista 5 M3 konsolun geleneği üzerinde inşa edilen yeni Studer Vista 5 Black Edition, Studer Infinity Core işlemcinin eklenmesiyle platforma daha da gelişmiş yetenekler getiriyor.

Studer Vista Black Edition konsollar Vista miks yüzeylerinin esnekliğini ve gelişmiş özelliklerini daha maliyete hassas bir piyasaya sunmak için tasarlandılar ve Studer’ın efsanevi ses kalitesini radyo ve televizyon yayınları, OB tırları, performans sanatları ve diğer alanlara getiriyorlar. 

Studer Vista 1 Black Edition konsol yoğun ilgi gördü. Şimdi de daha büyük Studer Vista 5 Black Edition aynı zarif görünümü ölçeklenebilen bir miks sisteminde sunarak, daha fazla potansiyel uygulamanın yolunu açıyor. Infinity Core işlemci sayesinde uygun maliyetli ama eksiksiz özelliklere sahip bir konsolda tam yedekli sinyal işleme sağlıyor. 

Infinity Core

Ölçeklendirilebilen Infinity Core, standart CPU donanımı üzerine yüksek sinyal işleme gücü getiriyor. Bağımsız bir aygıt olarak ya da bir COTS sunucu üzerinde çalışacak bir yazılım olarak alınabiliyor.

Vistonics

Vista 5 Black Edition konsoldaki Vistonics kullanıcı arayüzü, pürüzsüz iş akışı, kısa yapım süresi, sorunsuz canlı yayın için gereken hızlı ve kolay konsol kullanımını garantiliyor. 

FaderGlow

Telaşlı canlı yapımlar sırasında FaderGlow operatöre her fader’i istediği gibi belirlediği 8 renkle aydınlatarak konsol durumunun genel görünümünü hızla sunuyor. 

Vista FX

Vista 5 Black Edition için opsiyonel Lexicon PCM96 Surround yüksek kaliteli surround efektleri, doğrudan Vistonics kullanıcı arayüzünden denetleniyor.

Loudness Meter

Vista 5 Black Edition konsol her fader üzerinde çift renkli çubuk grafik şeklinde ölçüm göstergeleri, master kısmında bütünleşik ses şiddeti göstergeleri içeriyor. Bu yüzeyi mümkün olduğu kadar küçük tutuyor ve mono, stereo, surround kanalların ön ve arka maksimum düzeyleri hakkında ölçüm bilgileri sağlıyor.

Surround Sound

Studer Virtual Surround Panning (VSP II), Vista 5 Black Edition konsola mükemmel uyuyor. Operatöre mono kaynakları alıp, birkaç basit değişkenle modellenen gerçekçi bir ses alanlı yaratma imkanı veriyor. 


Ürün Vista 5 Black Edition 
Marka Studer  
Firma SF
Telefon 0212 227 68 00
Web www.sf.com.tr

En Çok Görüntülenenler
Dergi