Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > TÜRKSAT
TÜRKSAT
01.10.2018 15:51

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş., Türksat uyduları ve diğer uydular üzerinden her türlü uydu haberleşmesini gerçekleştiren dünyanın önde gelen uydu operatörlerinden biridir. Avrupa’dan Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada uydular üzerinden ses, veri, internet, TV ve radyo yayıncılık hizmetleri sağlayan Türksat, karasal altyapının olmadığı bölgelerde müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik esnek çözümler sunar. 

Uydu haberleşmesi alanındaki küresel çözümleriyle farklı dilleri ve kültürleri birbiriyle buluşturan Türksat, sahip olduğu kablo altyapısı üzerinden yurtiçindeki abonelerine kablo yayıncılık hizmetleri de sağlar. Türksat ayrıca, bilişim hizmetleri kapsamında e-Devlet Kapısı’nı işletir ve kamu hizmetlerinin elektronik ortamdan sunumuna yönelik projeler yürütür.

IBC 2018 fuarında Türksat 4A (sadece Türkiye’de yaklaşık 18 milyon çanak antenin dönük olduğu 42 derece Doğu lokasyonunda yer alıyor) ve Türksat 4B (50 derece Doğu lokasyonunda Ku ve Ka bantlar üzerinden hizmet vermektedir) uydularının hizmetleri yanında Türksat 5A ve Türksat 5B haberleşme uydularının da tanıtımı yapıldı.

www.turksat.com.tr

En Çok Okunanlar
Dergi