Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harman Studer Micro Series V2.0 Yazılımı
Harman Studer Micro Series V2.0 Yazılımı
05.10.2018 10:01

Harman Professional Solutions, yeni Studer by Harman Micro Series V2.0 yazılımını sunuyor. Studer Micro Series, radyo ve TV yayınları, prodüksiyon stüdyoları ve ENG/DSNG gibi çeşitli uygulamalar için ideal bir esnek ve küçük boyutlu yayın çözümü. Harman Micro SeriesV2.0 yazılımı kenetleme, kullanıcı erişim öncelikleri, atanabilen FX, VoiceMix gibi gelişmelerle miks iş akışını ve kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor. Ayrıca 2.0 sürümü ile güncellenen Studer Micro Series, Japon piyasası için frekans uyumluluğu sağlıyor.

Yeni Studer Micro Series V2.0 yazılımı yeni özelikler ve gelişmelerle Micro Series prodüksiyon sistemleri için daha da güçlü işlevler sunuyor. Studer Micro Series V2.0 yazılımı miks iş akışlarının hızlandırıyor, yayın tesislerinin dinamik canlı ve banttan yapım ortamları için gereken çok yönlü yetenekleri sağlıyor.

Çekirdek birim, grafik kullanıcı arayüzü ve opsiyonel fader denetim yüzeyinden oluşan Studer Micro Series, bilinen Studer kalitesi ile AoIP, Lexicon efekt işleme, patentli VoiceMix otomatik miks gibi sezgisel özellikleri bir araya getiriyor. Çekirdek birimin her işlevi sezgisel grafik kullanıcı arayüzü yoluyla denetlenebiliyor. Kullanıcılar bilgisayar veya tablet üzerinde bir HTML5 yetenekli web tarayıcı kullanarak bağlanabiliyorlar, ek yazılım gerekmiyor.

Elle denetlemek isteyen yayıncılar için opsiyonel 6 fader’li yüzeye sahip fader modülü modern kontrollerle canlı operasyonlar sırasında hızlı seviye ayarları çok görevli işlem sağlıyor. Maksimum 12 fader için iki denetleyici bağlanabiliyor.

Harman ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.