Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Epiphan Video Pearl-2 ile Canlı 4K Görüntü Akış, Anahtarlama ve Kayıt Kolaylığı
Epiphan Video Pearl-2 ile Canlı 4K Görüntü Akış, Anahtarlama ve Kayıt Kolaylığı
10.10.2018 11:58

Hepsi bir arada video kodlayıcı ve prodüksiyon sistemi olarak Epiphan Pearl-2 akış (streaming), kayıt ve canlı anahtarlamayı güvenilir ve kolay bir şekilde tek noktadan yönetebiliyorsunuz.

Tek seferde 6 video kaynağını yakalayın

Pearl-2, SD'den 4K'ya kadar video kaynakları ile çalışır. Tek 4K Ultra HD programını veya altı adete kadar 1080p Full HD programı kodlamak ve akışlandırmak için bir kerede altı kaynağa kadar bağlantı kurun. HDMI, 4K HDMI, 12G SDI veya USB video giriş bağlantı noktalarına veya ağınız üzerinden IP kameralarına bağlı video kaynaklarınızın herhangi bir kombinasyonunu kullanın.

Her yere görüntü akışı

Aynı anda birbirinden farklı içerik dağıtım ağlarına (CDN), Youtube’a, Facebook’a veya diğer video portallarına çok sayıda akış göndermek mümkün. Aynı zamanda dahili akış sunucusu kullanılarak web tarayıcılara ve set üstü alıcılara yerel akış yapılabiliyor.

Etkileyici 4K görüntü

Pearl-2’nin altıncı kuşak Intel işlemcilerinin gücüyle etkileyici 4K görüntüler yakalanabiliyor. Maksimum uyumluluk ve performans için donanımla hızlandırılmış H.264 kodlama kullanılabiliyor, ya da MPEG- veya M-JPEG kodekler tercih edilebiliyor.

Profesyonel ses desteği

Gömülü HDMI, SDI, USB ses yakalanabiliyor ya da miks konsollarından ve ses cihazlarından profesyonel düzeyde ses için XLR/RCA portları kullanılabiliyor. Dahili zayıflatma ve kazanç ile aslına tam olarak sadık ses elde edilebiliyor.

Uzaktan giriş

Pearl-2’ye güvenli bir internet bağlantısı yoluyla istenilen yerden giriş yapılabiliyor. Uzaktan sorun giderme için saha teknisyenleriyle iletişim kurulabiliyor, kayıtlar ve geçişler denetlenebiliyor.

Tak-çalıştır

Pearl-2 her şeyi otomatik olarak ayarlayabiliyor, ya da web tabanlı Admin paneli kullanılarak bit hızı, kare boyutu, ekran düzenleri yapılandırılabiliyor.

Yerel ekranlara görüntü çıkışı

Pearl2’nin HDMI çıkış portları kullanılarak 4K’ya kadar çözünürlüklerde halka açık yerlerde veya büyük onay monitörlerinde her türlü kaynak veya program kanalı gösterilebiliyor.

Güvenli kayıtlar

Yüzlerce saatlik HD kayıtlar 512 GB katı hali sabit sürücü bellek üzerinde tutulabiliyor ve USB 3.0 dosya aktarım hızıyla bir yerel USB sürücüsüne otomatik dosya aktarımı yapılandırılabiliyor.

Bir defada 6 görüntü kaynağını alma

Pearl-2 SD’den 4K’ya kadar çözünürlüklerde her türlü görüntü kaynaklarıyla çalışıyor. HDMI, SDI, USB kaynaklardan 4K; IP kameralarından RTSP üzerinden 1080p görüntüler kaydedilebiliyor.

Görüntü kaynakları arasında canlı geçiş

Pearl-2’nin dokunmatik ekranıyla, bağlı olan kaynaklar arasında geçiş çok kolay. Ya da web tabanlı Epiphan Live kullanılarak telefon veya tabletten uzaktan izleme ve geçiş de yapılabiliyor.

Epiphan ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.