Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > ZEISS Batis 2/40 CF Lens
ZEISS Batis 2/40 CF Lens
22.10.2018 12:10

Hafif, geniş açılı lens, hızlı otomatik odak, yakın odaklama mesafesiyle bu 40 milimetre sabit odak uzunluklu lens, standart odak uzunluklu ve hafif geniş açılı lenslerin tipik çekim koşulları için ideal. Üstün görüntü kalitesi sunan genel amaçlı lens, yakın çekimler için ideal.

Sadece 24 santimetre yakın odaklama mesafesi ve uygun geniş açılı görüntüleme sayesinde CloseFocus (CF) lens çok sayıda farklı uygulama için cazip bir seçenek. Yüksek mikro kontrastı ve f/2 başlangıç açıklığıyla nesneleri mükemmel tasvir ediyor. Kamera üzerinde Batis 2/40 ile kameraman önemli olayları her an yakalamaya hazır. 

ZEISS Batis otomatik odaklı lensler özel olarak Sony aynasız, büyük çerçeveli sensörlü kameralar için geliştirildi. Kamerayla birlikte çalışıp, performanstan ödün vermeden küçük, hafif bir sistem oluşturacak biçimde tasarlandı. Lensler tüm E-mount kameralarla tam uyumlu ve sadece hızlı, sessiz otomatik odak değil, toza ve hava koşullarına karşı koruma da sağlıyor. Yaratıcı fotoğrafçılık için yenilikçi OLED ekran mesafeyi ve alan derinliğini göstererek odaklama mesafesinin her zaman kusursuz ayarlanmasını garantiliyor. ZEISS Batis ailesinin yüksek hızlı sabit odak uzunlukları, tamamen yenilenen optik tasarımları sayesinde kusursuz görüntüleme sunuyor. Efsanevi ZEISS T* yansıtma önleyici kaplama ve lens geliştirmede 125 yıllık deneyim ile en son teknolojiler, ZEISS Batis ile yakalanan her anın, üstün ZEISS görünümünü sağlamasını garantiliyor. 

Pürüzsüz ve güvenilir otomatik odak

Otomatik odak sisteminin tasarımı, beli lens gruplarının son derece hassas olarak değiştirilmesini gerektiriyor. ZEISS lenslerin odaklama sistemi, en iyi görüntüleme performansıyla güçlü ve pürüzsüz çalışan otomatik odak mekanizmasını garantilemek için tasarlandı. 

Çok yönlü büyük çerçeveli lens

Sony aynasız büyük çerçeveli sistemine yönelik bu güçlü lens, en yüksek gereksinimleri karşılıyor. Küçük boyutuna rağmen görüntüler profesyonel fotoğrafçıların beklentilerini karşılıyor. 

Yüksek çözünürlük ve kontrast

Uzun süreli etkiler bırakmak için zengin doygunlukta ve canlı renkler şart. Ancak bir optik tasarım içerisindeki rastgele ışık, resmi özellikle gölgelerde fark edilir miktarda aydınlatır. Bu da resmin kontrastını düşürdüğü için solgun görünür. Bundan kaçınmak için ZEISS çeşitli özel geliştirdiği teknolojileri bir araya getirerek rastgele ışığın istenmeyen etkilerini azaltıyor.

Güçlü ve hava koşullarına dayanıklı yapı

Tozu ve sıçrayan suyu geçirmeyecek yapıda tasarlanan özellikleri sayesinde lens kritik açık hava koşullarına çok uygun. Yıllarca yoğun kullanıma uygun.

Yenilikçi OLED ekran

Lensin üzerindeki OLED ekranda odak mesafesi ve alan derinliği tam doğru olarak kolayca okunabiliyor. Özellikle zayıf ışıklı koşullarda mükemmel okuma her defasında garantileniyor.


Ürün Batis 2/40 CF Lens
Marka ZEISS
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr