Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Producer Bulut Tabanlı Yapım Çözümü
TVU Producer Bulut Tabanlı Yapım Çözümü
22.10.2018 15:36

TVU Network uzaktan yapım çözümleri serisinin bir parçası olan bulut tabanlı çok kameralı görüntü yapım çözümü TVU Producer, pahalı donanım ve yazılım, ön eğitim gereksinimlerini ortadan kaldırarak, isteyen herkesin profesyonel çok kameralı görüntüler hazırlamasına imkan veriyor.

Canlı spor etkinliklerinden konserlere, elektronik oyun yarışmalarına kadar geniş bir uygulama alanına hitabeden TVU Producer’ın sade web tarayıcı arayüzü sayesinde hemen her yerden çok kameralı yapımlar yönetilebiliyor. TVU Producer başlıca sosyal medya platformlarına (Facebook Live, YouTube Live, Periscope vb.) ve hemen her CDN (içerik dağıtım ağı) platformuna aynı anda doğrudan çıkışı destekliyor. SDI dağıtımı bir TVU alıcı-verici üzerinden destekleniyor ve çözüm çok kanallı bir IP görüntü anahtarlayıcı, grafik ve yavaş çekim oynatım yetenekleri de sunuyor. 

TVU Producer’ın patent bekleme aşmasındaki kare hassasiyetinde geçiş teknolojisi, internet gecikmesi sorununun üstesinden gelerek, web tabanlı arayüzde kare hassasiyetinde ön izlemeler sağlıyor. TVU Producer çok kullanıcı çalışma özeliği sayesinde bir dizi yapım ekibinin işbirliği yapmasına imkan veriyor.

WYSIWYG arayüz tasarımı sayesinde profesyonel olmayan kullanıcılar yapım sırasında grafiklere, skorlara ve metin bindirmelerine kolayca müdahale edebiliyorlar. TVU Producer TVU Anywhere, TVU One, TVU MLink gibi mevcut TVU vericileriyle, her türlü IP görüntü kaynağıyla ve standart IP görüntü akışıyla (http, RTP, RTSP, UDP vb) bütünleşebiliyor. TVU Producer arayüzünden istendiğinde doğrudan altı adede kadar canlı akış kolayca eklenebiliyor. TVU Anywhere uygulaması indirilerek saniyeler içerisinde herhangi bir iOS veya MacOS aygıtı kullanıcısı ekleniyor. 

TVU Networks seksen beşten fazla ülkede 2.500’ün üzerimde müşteriye sahip. TVU Networks IP iletim ve canlı yapım çözümleri ailesi, yayıncılara ve kuruluşlara canlı görüntü içeriklerini yayın, internet ve mobil platformlara dağıtmak için güçlü ve güvenilir bir iş akışı sunuyor. TVU büyük medya şirketlerinin operasyonlarının kritik bir parçası haline geldi. TVU Networks çözümleri haber, spor ve küresel etkinliklerin bütünleşik bir parçası olarak, profesyonel kalitede canlı IP HD çekimlerin kaydedilmesi, iletilmesi, yapımı, yönetimi ve dağıtımı için kullanılıyor. 

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.