Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LiveU Hibrid IP Uydu ve Hücresel Hizmetini Genişletiyor
LiveU Hibrid IP Uydu ve Hücresel Hizmetini Genişletiyor
22.10.2018 17:58

LiveU, HEVC bağlantı birleştirme teknolojisiyle birlikte çalışan uygun maliyetli hibrid küresel IP uydu hizmetini genişletmeyi planlıyor. 

Seçenekleri arttıran, Eutelsat KA-SAT tabanlı yeni çözüm sayesinde müşteriler uydu ve hücresel bağlantıları kesintisiz kullanabilecek ve hem faturalandırma altyapısını hem de iş akışını hızlandırabilecekler. LiveU Avrupa’daki müşterilerine Ka uydu kapasitesi ile birlikte mevcut hücresel dolaşım veri paketlerini sunacak. Bu karma çözümü kullanan işletmeciler hangi ağı kullanacaklarını manuel olarak seçmek zorunda kalmayacaklar; bağlantı seçimi sinyal gücü ve maliyet etkinliği kombinasyonu tabanlı olarak otomatik yapılacak. LiveU, KA-SAT uydu geniş sinyal demetli kapsama alanı Avrupa’yı aşıp Kuzey Amerika’nın bir kısmına yayılan Eutelsat ile çalışacak. 

Bu işbirliği sahadan zengin medya içeriği aktarımı için artan talep üzerine geliştirilen Eutelsat’ın son teknolojili haber toplama (SNG) ürününden yararlanacak. NewsSpotter son derece küçük boyutlu uydu terminalleriyle çok verimli, ve çift yönlü IP bağlantısı sağladığı için de yenilikçi. Modern haber yapım ve medya içerik yönetim iş akışları ile bütünleşmeyi kolaylaştırıyor. Ka-band tabanlı NewsSpotter terminalleri, bir sırt çantasına girecek veya küçük bir arabaya monte edilecek kadar küçük ve portatif.

Müşteriler artık istedikleri her yerden uydu bağlantısı kullanmak için LiveU’nun LU600 HEVC çözümünün avantajlarından yararlanabiliyorlar. Bu durum destek için tek iletişim noktalı ve tek faturalı, tamamen birleşik bir hizmet. Bir dizi paket mevcut.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71  numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.