Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > MIX Teknolojine 2018 Cine Gear Expo Teknik Ödülü
MIX Teknolojine 2018 Cine Gear Expo Teknik Ödülü
23.10.2018 10:16

Rosco DMG Lumiere’nin MIX teknolojisi, Cine Gear Expo’da en büyük ödülü aldı. Yüze yakın adayın on iki kişilik uzman jüri tarafından incelenmesinden sonra aydınlatma teknolojisi alanının ışık kaynakları kategorisinde MIX seçildi. 

DMG Lumiere Teknik Yönetmeni Nicolas Goerg şunları söyledi: “MIX’i kendimiz gibi film teknik personeline benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunmak için geliştirdik. Amacımız insanların menülerde dolaşırken daha az zaman harcamaları ve film ve televizyon yapımlarında etkileyici renkli ışıklar yaratmak gibi önemli şeyler üzerinde yoğunlaşmak için daha fazla zaman harcayabilmeleriydi.

MIX teknolojisi Rusco renklerini son teknolojili, portatif ve uzun ömürlü bir LED ışıkla birleştirerek kullanıcıya kendine özgü renkler yaratmada tam özgürlük sunuyor. Teknik uzmanlar tarafından sette iş akışını geliştirmek için geliştirilen MIX uygulaması, kullanıcılarına eksiksiz denetim sunuyor. Geniş bir Rusco jel renkleri kütüphanesi sayesinde teknisyen renkleri karıştırabiliyor, kaydedebiliyor ve çalışma arkadaşlarıyla paylaşabiliyor. Kullanıcılar cep telefonu veya tablet kamerasıyla bir rengi çekip ışığa gönderebiliyorlar. 

Cine Gear Expo teknik ödülleri jüri üyesi Dwight Campbell, MIX teknolojisinden övgüyle bahsetti. 

DMG Lumiere ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 269 27 48 numaralı telefondan True Medya’yı arayabilirsiniz.