Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ALEXA LF Artık Yeni Bir Vizöre Sahip: EVF-2
ALEXA LF Artık Yeni Bir Vizöre Sahip: EVF-2
23.10.2018 17:55

Electronic Viewfinder EVF-2 Full HD çözünürlük ve yüksek kontrastla odak, dinamik aralık ve renklerin daha iyi değerlendirilmesini sağlıyor. EVF-2, Software Update Package LF SUP 3.0 gerektiriyor.

  • ALEXA LF için artık üretilmeyen EVF-1’in yerine yeni vizör
  • Full HD çözünürlük ve yüksek kontrast
  • Yeni ARRICAM göz merceği
  • En son renk teknolojisi
  • Karışık EVF-1/ EVF-2 setleri için EVF-1 Gamma emülasyonu

EVF-2 önceki modelinin gücünü, güvenilirliğini ve ergonomisini korurken, Full HD çözünürlük ve yüksek kontrastlı yeni ekranıyla operatörün odak ve dinamik aralığı daha iyi incelemesine imkan veriyor. 

Daha net bir görüntü için eklenen ARRICAM tasarımı yeni bir cam göz merceği bozulmaya uğramıyor ve geniş bir çıkış gözbebeğiyle operatörü hareket özgürlüğü veriyor. 

EVF-2’deki en yeni renk teknolojisi, daha hassas renk sunumu, setteki monitörlerle daha iyi eşleşme, ve tüm ekran parlaklık ayarlarında, resim parlaklık düzeylerinde ve -20 derce ile +45 derece arası sıcaklıklarda kararlı bir renk dengesi sağlıyor. 

EVF-2, ALEXA LF Software Update Package LF SUP 3.0 gerektiriyor. Bundan sonra LF SUP 3.0 çıktıktan sonraki tüm ALEXA LF kameralar, EVF-2 ile birlikte teslim edilecek. LF SUP 3.0 sürümlü ALEXA LF kameralar, EVF-1 ve EVF-2 uyumlu. 

ARRI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.