Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > CNN Arnavutluk'ta Avid ile Yayında
CNN Arnavutluk'ta Avid ile Yayında
25.07.2018 12:49

Arnavutluk’taki en büyük inşaat mühendisliği şirketlerinden Gener 2, CNN ile işbirliği yaparak ilk televizyon kanalı A2 TV için geniş kapsamlı Avid çözümlerini seçti. Yeni kanal, Tiran’daki büyük bir yapım tesisinden, CNN alt kanalı olarak yayın yapacak.

A2 TV’nin 24 saat haber hizmeti tüm Arnavutluk ve ülke dışında yaşayan milyonlara ulaşacak. Aralıksız 24 saat haber yayını için yeni kanalın güvenilir bir uçtan uca çözüm olması ve muhabirlerle kullanıcılara en gelişmiş haber yayın iş akışını sağlaması gerekiyordu. MediaCenter merkezli Avid iş akışı A2 TV’ye son teknolojiyle haber yapımları getirecek. Bu yıl yayına başlaması beklenen kanalın kurulumu, Avid çözüm ortağı Teratek tarafından yürütülüyor.

A2 CEO’su Andri Kasneci şöyle dedi: “CNN’in uluslararası standartlarıyla ünü ve Gener 2’nin Arnavutluk piyasasındaki konumu gereği, A2 TV’nin en iyi teknolojiyle donatılması son derece önemli. Yeni kanalımızla Arnavutluk medyasına yeni bir soluk getirmeyi istiyoruz ve Avid çözümleri bunu başarmamız için şart.”

Tesiste çok sayıda Avid haber çözümü var. MediaCentral | Newsroom Management, A2 TV’nin gelişmiş öykü yaratma, yönetme, dağıtma süreçlerinin dinamik beyni olarak hizmet edecek. MediaCentral | Production Management tüm yapım iş akışını hızlandırarak, projeleri daha hızlı tamamlamak için işbirliğini güçlendirecek. Gerçek bellek sanallaştırma, ölçeklendirilebilirlik ve gücüyle Avid NEXIS paylaşımlı belleğin bütünleştirilmesi, 7 gün 24 saat akan haberlerin taleplerini karşılamak için çok önemli. A2 kurgu uzmanları Avid Media Composer ile öykü anlatımlarını güçlendirecek bir görüntü kurgu yazılımına sahip oluyorlar. 

A2’nin eksiksiz Maestro grafik çözümleri benzersiz 2D ve 3D grafik yetenekleri kazandırıyor ve görüntü ve grafiklerin evrensel denetimi için Maestro | News, kanal logo grafik ve yayını için Maestro | TX, dokunmatik ekranlı bir arayüzden sezgisel gösterim denetimi için maestro | PowerWall içeriyor. Çok yönlü medya kaydı ve yayını için AirSpeed sürekli A2 TV Maestro çözümleriyle birlikte olacak. 

Avid ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 577 23 77 numaralı telefondan Teratek’i arayabilirsiniz.