Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RTS ODIN OMNEO Dijital İnterkom Matris
RTS ODIN OMNEO Dijital İnterkom Matris
25.07.2018 13:11

RTS, ROAMEO DECT tabanlı kablosuz sistemi ve KP-Series tuş panellerini de içeren IP odaklı ürünler programı kapsamında şimdi de ODIN OMNEO dijital interkom matrisini sunuyor. 

ODIN deneyimi ile en son RTS yeniliklerinin birleştirildiği tek kabin rafı boyutlu ürün, analog bağlantıların yanı sıra üstün IP teknolojisi sunuyor. Önceki kuşak dijital matris ürünleri daha büyük ve yüksek maliyetli iken, ODIN’in özellikleri ve biçimi daha erişilebilir ve kullanımı kolay bir profesyonel matris çözümü ortaya koymak için tasarlandı. ODIN IP tabanlı haberleşmenin avantajlarını daha geniş piyasalara ve her düzeyde kullanıcılara açıyor.

RTS’nin ileriyi düşünme ve geriye dönük uyumluluk ilkelerini devam ettiren ODIN, en gelişmiş, büyük ölçekli interkom operasyonlarıyla kesintisiz bütünleşerek ilk yatırımın değerini yükseltirken, mevcut RTS sistemlerini en son teknolojilere yükseltmek isteyen küçük ölçekli kullanıcılar için bir sistem genişletme yolu sunuyor.

OMNEO IP teknolojisi için konektörler, analog iki telli ve dört telli bağlantı içeren ODIN, IP tabanlı ROAMEO kablosuz sistemlerini ve KP-Series tuş panellerini, ve her zamanki gibi analog eski RTS tuş panellerini destekliyor. Dante özellikli OMNEO standart olarak RJ-45 konektörlere sahip olup, opsiyonel olarak fiber optik SFP konektörleriyle de alınabiliyor. Kullanıcılar istedikleri konektör tiplerini kullanmak için portları esnek olarak belirleyebiliyorlar. Bir kullanıcının kapasitesinin genişlemesi gerekirse ODIN temel 16 porttan maksimum 128 porta genişletilebiliyor, 1024 adede kadar portlu tek bir matris yaratmak için maksimum sekiz tane ODIN optik Inter-Frame yoluyla bağlanabiliyor. 

ODIN OMNEO’da yedekli güç kaynağı ve ikisi yedek beş tane soğutma fanı var. Sistemin enerjiyi verimli kullanan tasarımı 50 Watt’tan az güç tüketerek işletme maliyetlerini azaltıyor.

Ön paneldeki renkli grafik kullanıcı arayüzü ikonlarla en yaygın ayar ve yapılandırma işlerini destekliyor. AZedit ve OPedit yazılım uygulamaları, ODIN’in daha karmaşık yapılandırma işlerini desteklemesi için güncellendi. 

İster kullanıcı bölgesel bir tiyatroda IP yetenekli bir sistemle interkom işlevini genişletmek istesin, ister amaç OB van veya denetim odasındaki sistemin kapladığı alan ve işletme maliyetini azaltmak için büyük bir sistemi modernleştirmek olsun, ODIN bu güne kadar RTS’nin ürettiği en geniş kapsamlı interkom çözümünü sunuyor.

  • Her biri 64 portlu iki OMI-64 kart kapasiteyle Dante ve AES67 uyumlu OMNOE formatında IP üzerinden 128 dijital ses kanalı
  • 16 adede kadar tuş paneli bağlantısı
  • Birden fazla kasayı birbirine bağlamak için Inter-Frame-Link bağlantısı
  • Analog iki teli ortak hatlar için dahili konektörler
  • Yazılım yükseltmesiyle port genişletme
  • Renkli ekranda ikon tabanlı sezgisel grafik kullanıcı arayüzü.

RTS ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.