Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Rosco'nun Türkiye'deki 30. Yılı Kutlandı
Rosco'nun Türkiye'deki 30. Yılı Kutlandı
25.07.2018 17:26

1910 yılında kurulan Rosco, eğlence sektörü için renk filtreleri, gobo’lar ve sis ürünleri üretmeye başladı, her geçen gün geliştirdiği yenilikçi ürünlerle ve satın aldığı firmalarla portföyünü geliştirdi. Günümüzde Rosco LED ışık sistemleri, sahne arkası ve dijital görüntüler, görüntü ve efekt projeksiyon ekipmanları, sahne ürünleri, projeksiyon ekranları ve zemin ürünlerini tüm dünyaya gönderiyor.

30 yıldır ülkemizde Rosco’yu başarı ile temsil eden Sonmar, 20 Haziran 2018 tarihinde VSG Stüdyoları’nda True Medya ile birlikte “Rosco’nun Türkiye’deki 30. Yılı” başlıklı bir etkinlik düzenledi.

Kayıt ve kokteyl ile başlayan etkinliğe ışıkla ilgilenenlerin katılımı yoğundu. Daha sonra katılımcılar en yeni ürünleri birebir test etme, ürünlerin özelliklerine ilk ağızdan ulaşma şansı yakaladılar. Sonmar Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Cenani, Kerim Cenani, Rosco Başkan Yardımcısı Cristian Arroyo ve True Medya Uğur Dalyancı katılımcılarla yakından ilgilendiler. 

Etkinlikte Rosco‘nun Eylül 2017’de bünyesine kattığı DMG Lumiere firması ile birlikte geliştirdikleri ilk ürün olan DMG Lumiere Mix’in tanıtımı yapıldı. Katılımcıların büyük ilgi gösterdikleri Mix; ince, hafif, %40 daha güçlü, renk, gel, wi-fi DMX ve cep telefonu üzerinden kontrol özellikleriyle öne çıktı. Görüntü yönetmenleri tarafından da sevilen Mix, 1800 Kelvin - 10000 Kelvin aralığında çalışıyor.

Ürün tanıtımlarının ardından akşam yemeği ile katılımcılar bol bol sohbet etme şansı buldular. Keyifli ve sıcak bir atmosferde geçen etkinlik başarılı bir şekilde sona erdi.

Rosco ve DMG Lumiere ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 94 49 numaralı telefondan Sonmar’ı 0212 269 27 48 numaralı telefondan True Medya’yı arayabilirsiniz