Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices MixPre-10M Ses Kayıt Cihazı
Sound Devices MixPre-10M Ses Kayıt Cihazı
25.07.2018 17:42

Üründeki M harfi, müzisyenler için ve müzisyenler tarafından tasarlandığını temsil ediyor. MixPre-10M özel amaçlı donanımla kayıt ile bilgisayar tabanlı müzik yapım yazılımını bir araya getirerek, hafif, portatif çok kanallı kaydedici ve USB ses arabirimi sunuyor. Şarkı besteleme ve canlı performanslar için ideal cihaz sayesinde sanatçılar cihazlar yerine sanatları üzerinde yoğunlaşarak, kullanımı kolay, güvenilir bir referans kalitesinde ses kaydediciye güvenerek ilham geldiği anda ve yerde fikirler şarkılara dönüştürülebiliyor. 

Müzisyenlerin portatif stüdyosu

MixPre-10M’nin müzisyenlere odaklanan özellikleri tipik bilgisayar tabanlı müzik yaratmayı kolaylaştırarak, teknolojinin içinde kaybolmak yerine harika şarkılar yaratmalarına imkan veriyor. MixPre-10M sayesinde aynı anda 12 adede kadar parçanın kayıt, çalma, miks, monitör, katman ve üzerine dublaj işlemleri yapılabiliyor. 

Ses kalitesi

MixPre-10M’da sekiz adet yüksek performanslı, ultra düşük gürültülü Sound Devices Kashmir mikrofon ön yükselteci var. Bu el işi, Class A ön uçlu ön yükselteçlerin analog sınırlandırıcıları, en yüksek kalitede, bozulmasız ses kayıtları sağlıyor. Kayıtların en ince ayrıntıları bile yakalanıyor, performansın duygusu açığa çıkıyor. 

Canlı performans

MixPre-10M sadece şarkı bestelemek için değil, canlı performanslar için de bir yardımcı. İster küçük müzik topluluklarının gösterilerinde bir mikser olarak, ister solo performanslarda önceden hazırlanan çok kanallı fon müziklerinin çalınması için olsun, MixPre-10M canlı müzik konserlerinde ideal bir araç.

Müzisyen ilhamı

MixPre-10M’nin müzisyen dostu dokunmatik ekran arayüzü, vokal melodileri, enstrüman seslerini ve ritimleri kolayca öğrenme imkanı veriyor. Şarkıların düzenlenmesi ve dublajı bittikten sonra, ön panel düğmeleriyle miks düzeyleri, pan, solo, ses kesme, reverb, yayın gibi ayarlar yapılabiliyor.

Giriş/çıkış yönlendirme

Sekiz adet dengeli XLR/TRS kombo Mic/Line seviyesi giriş, bir adet 3,5mm Aux/Mix girişi ve bir USB-C girişi, istenen kanal düğmesine yönlendirilebiliyor. 

Çok kanallı USB ses arabirimi

Hem stüdyoya hem seyyar kullanıma uygun çok yönlü MixPre-10M, bağımsız çalışan bir çevirici ile butik ön yükselteçlerden kaynaklanan kaliteyle bir 12 giriş/4 çıkışlı USB ses arabirimi olarak çalışıyor. MixPre-10M bir SD karta kayıt yaparken aynı anda USB yoluyla ses akışı gerçekleştirebildiği için bilgisayar tabanlı yazılım enstrümanlarının kaydı için ideal.

Yollara uygun

Tüm Sound Devices ürünleri gibi MixPre-10M son derece dayanıklı. Döküm alüminyum kasalı aygıt hem hafif hem de sağlam. Ultra küçük boyutu, seyahat eden müzisyenler için çok uygun. AC veya harici pile kilitlenen 4 bacaklı güç bağlantısı; sekiz adet lityum ve NiMH pil alan AA pil kızağı; L-Mount kızak güç seçenekleriyle turnelerde esnek kullanım sağlıyor.

Ölçüm ve takip

MixPre-10M’nin 8 giriş/12 kanallı mikseri, çok kanallı ve miks ölçüm gösterimleri için okunması kolay LED ve LCD göstergeler sunuyor. Güçlü ve net ses veren özel tasarımlı kulaklık yükselteci, kayıtların dinlenmesini sağlıyor.

“Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi ve demo ürünleri yerinde ziyaret için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Sound Devices Türkiye tek yetkili satıcısı Linka’yı arayabilirsiniz.”