Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Plus 4 Audio İki Calrec Summa Konsol Aldı
Plus 4 Audio İki Calrec Summa Konsol Aldı
25.07.2018 18:14

Birleşik Krallık yayın ve profesyonel ses piyasasında çok aktif bir kiralama firması olan Plus 4 Audio, müşterilerine sunduklarının kendi türünün en iyi teknolojileri olmalarına gereksinim duyuyor. Bunun için şirket, Calrec Audio’dan iki adet 44 fader’li Summa konsol satın aldı.

Plus 4 Audio ITV, BBC, Channel 4, Sky gibi birçok önemli yayıncıyla ve bağımsız yapım firmalarıyla, OB sağlayıcılarla, önemli markalarla çalışıyor. Aldığı projeler arasında Strictly Come Dancing, The Royal Variety Performance, The Mercury Music Prize, Dancing on Ice gibi çok değerli ve kompleks programlar var. 

Plus 2 Audio birçok farklı projede yüksek profilli müşterilerle çalıştığı için uygulama ister spor etkinliği, ister canlı müzik, haftada bir yayınlanan televizyon eğlence programı veya ne olursa olsun en uygun ve dinamik ses çözümlerini sağlaması gerekiyor. Şirket üstün ses kalitesi, mükemmel kolay kullanımlı arayüz ve uygun fiyatın kusursuz bir karışımını sunduğu için ürünlerinin arasına Calrec Summa’yı kattı. 

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 577 23 77 numaralı telefondan Teratek’i arayabilirsiniz.