Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > JVC GY-HC500 Serisi El Kameraları
JVC GY-HC500 Serisi El Kameraları
02.11.2018 16:29

JVC Professional Video, CONNECTED CAM ürün serisini görüntü akışına yönelik yeni 500 serisi kaydedicili el kameralarıyla genişletiyor. Seride temel model GY-HC500, gelişmiş görüntü akış ve grafik özelliklerine sahip GY-HC550 ve spor yapım kamerası GY-HC500SPC var. 

JVC’nin IP tabanlı yapım çözümlerinde bağlantı kapasitesi ana konu olmaya devam ediyor ve CONNECTED CAM modelleri hem görüntü işlemeyi hem de IP performansını iyileştirmek için tasarlandı. Canlı IP yapımları ve yüksek kaliteli 4K çekimler için tasarlanan yeni 500 serisi kaydedicili kameralar, 4K çözünürlük ve 50/60p kare hızlarında 10 bit ProRes 422 gibi çok çeşitli formatlarda SSD (solid state drive) ortamına kayıt yapabiliyor. H.264 ve MPEG-2 gibi diğer bir dizi kodekler ve kayıt formatlarının da olması, geniş çeşitlilikte iş akışlarının desteklenmesini garantiliyor. 

500 serisi kameraların üçünde de yedekli, sırayla ve proxy kayıt modlarını sunan ikişer SDHC/SDXC medya kartı yuvası da yer alıyor. Kullanıcılar mükemmel sonuçlar için ekonomik SD bellek veya ödünsüz yapım kalitesinde kayıt için SSD belleği seçebiliyor, ya da SSD’ye 4K kayıt yaparken aynı anda SD ortamına HD veya proxy dosyalar kaydedebiliyorlar. Kliplerden herhangi biri ya da hepsi yapım sırasında Auto FTP yoluyla yüklenebiliyor. 

20 Mbps hızlara kadar güvenilir 1080p görüntü akış performansı için 500 serisinde SMPTE 2022 ileriye dönük hata kontrolü (FEC) var. ProHD Bridge ile birlikte kullanıldıklarında tüm modeller düşük gecikmeli (500 milisaniyeden kısa) çift yönlü canlı görüntü akışı, geri dönüş görüntüsü ve IFB sağlıyorlar. GY-HC550 kamerada ek olarak otomatik tekrar istekli (ARQ) Zixi hata düzeltme, bütünleşik GPS ve dahili kablosuz LAN ağlı ikili harici anten de var. 

500 serisi kameralar yeni 1 inç 4K CMOS sensöre ve üç halkalı kontrol ve dahili ND filtreli bütünleşik 20x zoom lensine sahip. HD çözünürlükte çekim yaparken kayıpsız 40x dinamik zoom mümkün. Kameralar yüksek hassasiyet ve düşük gürültüyle 12 adımlı dinamik aralık sunuyorlar. 

Kullanıcılar HDR çekimleri HLG (hybrid log gamma) modunda veya dinamik aralığı film benzeri enlemle yüzde 800 genişleten 10 bit J-Log modunda kaydedebiliyorlar. Kameralar çeşitli 4K UHD ve HD dosya formatlarında kayıt yapabiliyor, ve 120 fps kare hızında ağır çekim HD kaydını destekliyorlar. GY-HC550 ayrıca MPEG-2 ve MXF kayıt da yapabiliyor. 

GY-HC500 kameralar bağlantı güçleriyle diğer 1 inç sensörlü kameralardan öne çıkıyor. GY-HC550 ile istasyonlar sahada uydu veya mikrodalga aracı olmadan acil haberleri canlı yayınlayabiliyorlar. Bir mobil yapım aracı gerekmeksizin grafiklerle tamamlanan bölgesel spor etkinliklerinin tek kamerayla canlı yayınlarını gerçekleştirebiliyorlar. Antrenörler için GY-HM500SPC DV Sport destekli üstün 4K/60p görüntüler, ve daha kritik görüntü analizleri için XOS Digital uyumluluğu sağlıyor. 

GY-HC550 ile GY-HC500SPC harici bir CG olmadan kayıtlı ve akan görüntü çıkışları için bütünleşik alt üçte bir ve tam ekran yazı ekleme özelliklerine sahip. GY-HC500SPC bunun yanında bazı sporlar için profesyonel tasarımlı, yüksek çözünürlüklü skor bindirmeleri de sunuyor ve kullanıcılar grafikleri kendi tercihlerine göre düzenlemek için logolar ve ikonlar ekleyebiliyorlar. Kameramanlar skorları Wi-Fi bağlantılı bir akıllı telefon veya tabletle güncelleyebiliyor, ya da skor panosuna Sportzcast Scorebot bütünleştirilmiş mekanlarda otomatik olarak gerçek zamanlı veriler alabiliyorlar. 

500 serisi kameraların diğer özellikleri arasında menü dolaşımı için 4 inçlik yüksek çözünürlüklü bir LCD ekran, LCOS vizör, çift XLR girişi, 3G-SDI ve HDMI görüntü çıkışları, harici SSD kayıt ve gelecekte zenginleştirme için M.2 sürücü yuvası, fırtınalı havada çalışabilmek için IPX2 dereceli suya dayanıklılık var.


Ürün GY-HC500 Serisi El Kameraları
Marka JVC
Firma Avsistek
Telefon 0216 576 94 85
Web www.avsistek.com.tr