Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sennheiser IE 40 PRO Kulak İçi Kulaklık
Sennheiser IE 40 PRO Kulak İçi Kulaklık
03.11.2018 13:13

Sennheiser’ın yeni profesyonel kulak içi kulaklıklar serisinin ilki IE 40 PRO piyasaya çıktı. IE 40 PRO sıcak, üstün ayrıntı ve doğal netlikle kusursuz ses reprodüksiyonu sağlayarak, zorlu sahne koşullarında bile sanatçının sese ve performans denetimine daha iyi odaklanmasına yardımcı oluyor. Titiz ses performansını, patent bekleyen kırılmaz kablo kanallı, iyi, düşünülmüş bir mekanik tasarım tamamlıyor. 2019 yılının başında IE 40 PRO’ya IE 400 PRO ve serinin en üst modeli IE 500 PRO katılacak. 

IE 40 PRO saha test aşamasında ses reprodüksiyonuyla mühendisleri ve prototipleri deneyen müzisyenleri etkiledi. Müzik grupları, performanslarını kritik olarak takip edebilmek için grubun her üyesiyle daha iyi bağlantı kurmalarını sağlayan net ve doğal reprodüksiyonu beğendiler.

Doğal, ayrıntılı ses sayesinde akustik baskıda azalma

IE 40 PRO’nun merkezindeki yüksek kaliteli Sennheiser sürücü, son derece net, doğal olarak sıcak ve güçlü bir ses sunuyor. Bozulma 1KHz ve 94dB’de %0,1 olarak çok düşük bir düzeyde. Bas ve alt orta seslerin sadece duyulmakla kalmayıp, hissediliyor da olmaları, bas çalanlar, gitaristler ve davulcular için bir zevk. Güçlü neodim mıknatıslar,  115dB’ye kadar SPL ile gereken vuruşu sağlıyor. Bu temiz ve doğal ses, monitörleri düşük bir seviyeye ayarlayacak olan kullanıcılar için akustik baskıyı azaltıyor. 

Patent aşamasında mekanik tasarım

Titiz ses performansını, kablo kopma riskini azaltan, patent bekleyen bir kablo kanallı, akıllı bir mekanik tasarım tamamlıyor. Konektör kulak kalıbının içerisinde yoğun kullanım sonucu oluşacak yıpranma ve aşınmadan korunuyor. 

Kullanıcıları aşırı sahne sesinden korumak için IE 40 PRO ortam sesini 26dB’e kadar azaltabiliyor. Bunu verilen silikon kulak uçlarıyla veya genişleyerek kulak kanalına mükemmel oturan, hafızalı köpükten üretilmiş özel bir uç ile sağlıyor. İnsanın kulak kanalının uzunluğu değişken olduğu için, kulaklıkların ses kanalının kulak uçlarına takılmak için iki duruş konumu var. Bu mükemmel bir sızdırmazlığın yanı sıra, güçlü bas reprodüksiyonu da sağlıyor.

IE 40 PRO siyah ve şeffaf modelleriyle piyasaya sürüldü. Yumuşak bir saklama çantası, bir temizleme aleti, üç farklı boyutta silikon kulak uçları ve bir çift bellekli köpük kulak ucuyla birlikte teslim ediliyor. 

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.