Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TwitchCon Fuarından LiveU Solo ile Canlı Görüntü Akışı
TwitchCon Fuarından LiveU Solo ile Canlı Görüntü Akışı
03.11.2018 14:11

TwitchCon etkinliği Twitch yaratıcılarını ve topluluklarını birlikte izlemeleri, öğrenmeleri ve etkileşimde bulunmaları için bir araya getiriyor. IRL (In Real Life) hareketinin ve mobil canlı akışının gelişmesiyle birlikte, bu yılki TwitchCon her zamankinden daha etkileşimli bir içerik sundu. Canlı IP görüntü dağıtıcısı LiveU’nun Solo tak-çalıştır tarzı portatif kodlayıcısı ile yüzden fazla içerik yaratıcısı TwitchCon’dan camı görüntü akışı yaptı. LiveU Solo bu yaratıcılara bant genişliğinde zorluk yaşanan koşullarda güvenilir bağlantı sağlıyor. 

Elli binden fazla katılımcının geldiği San Jose’de görüntü akışı yapacaklar için güvenilir bant genişliği neredeyse imkansızdı. Ama LiveU Solo, IRL Live Streaming ile canlı görüntü akışı yapanlar ile eSport ve eGame oyuncuları için canlı görüntü akış çözümü olarak tercih edilerek, en sıkışık fuar merkezlerinde bile yüksek kaliteli, güvenilir görüntü ve ses akışları sağlıyor. 

LiveU teknolojisi 10 yıl önce yayıncılık endüstrisinde devrim yarattı. Bu teknoloji bugün Twitch’e yüksek kaliteyle hazırlanmış canlı akışlar yaratmayı kolaylaştırıp uygun maliyetli hale getirerek, internet akışlı yayın dünyasını değiştiriyor. LiveU ile bütünleşme çözüm ortaklarının ilklerinden Twitch, mobil canlı akış tekniğini içtenlikle benimsedi. Live U Solo bugün birçok Twitch çözüm ortağının canlı yayın yapmak için kullandığı IRL Live Streaming sırt çantası çözümünün ana bileşenini oluşturuyor. 

Twitch Broadcast Success Mühendisi Justin Ignacio şunları söyledi: “Twitch bir video oyun platformu olarak görülüyordu, ama birçok oyun meraklısının evlerini aşmak ve izleyicilerini de kendileriyle birlikte götürmek istediklerini fark ettik. Çözüm ortaklarımızın sürekli akış yapmasına ve çılgın yerlere seyahat ederek kendi yaşamlarının dışına çıkarak insanları eğlendirmelerine imkan veren bir çözüm geliştirdik. İçerik yaratıcıların canlı bir yolculuğa çıkardığı izleyiciler, halatla kayma, bungee jumping, egzotik yerel insanlar ve farklı kültürleri deneyimleyebiliyorlar. LiveU ile işbirliğimiz sayesinde içerik yaratıcılar hayallerinin götürdüğü her yere gidebiliyorlar.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.