Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Video Devices PIX-E7 4K Monitör ve Kayıt Cihazı
Video Devices PIX-E7 4K Monitör ve Kayıt Cihazı
13.11.2018 17:29

Yedi inç ekranlı ve 4K uyumlu kaydedicili saha monitörü PIX-E7, profesyonellere “hepsi bir arada” çözüm sunmak için güçlü kayıt yetenekleri (Apple ProRes ve H.264), geniş izleme ve ölçme yetenekleri ile üstün üretim kalitesini bir araya getiriyor. 

Daha büyük ve canlı görüntüler

PIX-E7, önceki model PIX-E5’in yaptıklarının hepsini, daha küçük bir yapıda sunuyor. Maksimum ışık yayma ve minimum yansıma için optik birleştirmeli kapasitif dokunmatik ekranı sayesinde güvenle kayıt yapmayı garantiliyor. 500 nit parlaklığa, 179 derece izleme açısına sahip, 17 inç boyutlu 1920x1200, 323 ppi IPS ekran, parlak güneş ışığı altında bile netlik ve renk derinliğinin düzgün bir şekilde izlenmesini sağlıyor. 

Üstün kayıt yetenekleri

PIX-E7 Proxy’den 4444 XQ’ya kadar tüm Apple ProRes kodekleri sağlıyor. 4444 XQ günümüzün yüksek performanslı dijital resim sensörlerinin yakaladığı geniş dinamik aralıklı görüntülerdeki ayrıntıları korumak için tasarlanan bir 12 bitlik kodek. PIX-E7 30 fps kare hızına kadar 4K, 30 fps’ye kadar UHD, 120 fps’ye kadar 1080p ve 720p kayıt yapabiliyor. Web akışı, e-posta, hızlı dosya yükleme için ideal düşük dosya boyutları ve düşük veri hızları için sıkıştırma ile kalite arasında iyi bir denge kuran H.264 kodek kayıt da mümkün.

Bağlantı esnekliği

PIX-E7, SDI giriş ve çıkışı için BNC bağlantıları, HDMI için giriş ve çıkış bağlantıları sunuyor. Ayrıca ikinci bir SDI ve LTC girişi için diğer bir BNC bağlantısına da sahip. Tally ışığı ve uzaktan kumandalı iş akışları için sol taraftaki panelinde bir GPIO portu var.

PIX-LR ses aksesuarı takılarak iki adet XLR girişi ve iki XLR çıkışı, Sound Devices kalibreli mikrofon ön yükselteçleri, çok hassas LED ölçüm göstergesi, özel aktarım ve kazanç kontrolleri elde edilebiliyor.

PIX-Assist takip araçları ve ölçümleri: Dört yönlü izleme, Dalga şekli monitörü, Vektörskop, Histogram, TapZoom – odağı kontrol etmek için anında 2x ve 4x zoom, Tepe değerleri, Zebralar, Yanlış renkler, Kare işaretleri, Dahili ve kişisel LUT’lar ve Anamorfik genişletme.

Video Assist oynatma araçları

PIX-E7, cue işaretleri ekleme, silme, yerleştirme; kişisel oynatma listesi oluşturma; kayıtların, bölümlerin ve oynatma listelerinin ayrı ayrı döngülü oynatımı gibi önemli oynatma işlevleri sunuyor. PIX-E7’ye özel bir SDI girişi butonu, iki kamera arasındaki kamera kadrajlarını, renk dengesini ve pozlamaları hızla karşılaştırmak için SDI 1 ve 2 girişleri arasında gidip geliyor. 

SpeedDrive kayıt ve dosya dağıtımı

PIX-E7’nin kayıt yaptığı yenilikçi, süper hızlı, özel tasarımlı SpeedDrive’da endüstri standardında bir mSATA sürücü var. PIX-E’ye doğrudan takılan SpeedDrive, USB 3.0 sürücünün iki katı kapasiteyle, özel bir kablo veya kenetleme istasyonu gerekmeden herhangi bir bilgisayara çok hızlı veri boşaltma sağlıyor. 

Kullanıcı arayüzü

Bazı işlevler dokunmatik ekranla daha iyi denetlenirken, diğerleri için gerçek butonlar var. PIX-E7 her iki tipte kontrol sunuyor. İlgi duyulan bir yere TapZoom ile zoom yapmak gibi, görüntülenmekte olanın belli bir yeriyle doğrudan etkileşim için dokunmatik ekranı kullanmak en iyisi. 

Butonlar kullanıcıya bir kontrolü bakmadan bulma imkanı veriyor ve anında fiziksel tepki bir işlevin aktif edildiğine dair şüphe bırakmıyor. Butonlarla denetim, örneğin kaydı başlatmak gibi aktif edilmekte hata yapmanın kötü sonuç doğuracağı komutlar için daha uygun.

Mekanik yapı ve enerji

Küçük boyutlu, pres döküm kasa, vidalı konektörler ve optik birleştirmeli çizilmeye dayanıklı Gorilla Glass 2 korumalı LCD ekran içeren PIX-E7 saha kayıt monitörleri, en aşırı ve yoğun yapım ortamlarına dayanacak yapıda tasarlandı.

PIX-E7 enerjisini harici bir DC 10-34 Volt kaynaktan veya iki adet L-mount yuvalı Sony pilden alıyor. Bir kaynak kesildiğinde veya çıkarıldığında, kesintisiz olarak diğerinden enerji almaya devam ediyor. 

PIX-Base ile montaj

PIX-E serisi monitörlere yönelik masaüstü montaj alternatifi PIX-Base, kolayca ayarlanan kol, su terazili sarsılmaz bir taban ve birden fazla tabanı yan yana bağlamak için karşılıklı kilit tasarımına sahip. Uzun ömürlü anodize alüminyumdan üretilen PIX-Base, kolay depolama ve nakliye için katlanıp düzleştiriliyor. Kameraya montajlı kuruluma bir alternatif sunarak, çok yönlü kullanımın yolunu açıyor.


Ürün PIX-E7 4K Monitör ve Kayıt Cihazı
Marka Video Devices
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr