Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Panasonic AV-HLC100 Canlı Akış Prodüksiyon Merkezi
Panasonic AV-HLC100 Canlı Akış Prodüksiyon Merkezi
15.11.2018 11:34

AV-HLC100 Canlı Prodüksiyon Merkezi, 1ME switcher’ı, PTZ kamera kontrol cihazını ve ses mikseri fonksiyonlarını bir araya getirerek tek kişinin yapabileceği kolay bir canlı yayın imkanı sağlıyor. 

Canlı Prodüksiyon Merkezi, örneğin üniversite spor etkinlikleri, canlı yayınlar ve konferans videosu prodüksiyonu gibi sınırlı sayıda operatörün bulunduğu durumlarda kolayca AV oluşturmanızı sağlayan bir AV prodüksiyon ünitesi. 1ME switcher’ı, PTZ kamera kontrol cihazını ve ses mikseri fonksiyonlarını tek bir cihazda bir araya getiren AV-HLC100, tek bir kişinin PTZ kamera çekiminden yayın aktarımına kadar her şeyi yapabilmesini sağlıyor. PTZ kameranın kullanımına yönelik bağlantı ve ayarlar, IP bağlantısı fonksiyonu kullanılarak kolayca yapılabilir ve pan, tilt, zoom ve odak işlemleri büyük kumanda kolu kullanılarak tek elden gerçekleştirilebilir.

Çıkış formatı desteğine 1080/59.94p ve 50p dahil olup, ayrıca bir çapraz dönüştürme (1080 ve 720 arası) fonksiyonu da mevcut. Gömülü, hat girişli ve mikrofon girişli sesi mikslemek ve videoya eklemek mümkün olduğu için esnek aktarım elde edilebiliyor. Bunların yanı sıra, NDITM ve RTMP ağ protokolleri destekleniyor, böylece YouTube Live gibi canlı yayın hizmetlerine doğrudan aktarım yapılabiliyor. Prodüksiyon ortamlarında birkaç operatörle ve uzman personele ihtiyaç duymadan da yüksek performanslı kullanım sağlanabiliyor.

Panasonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 17 00 numaralı telefondan Başarı Yayıncılık’ı arayabilirsiniz.