Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Polk Country Televizyonuna Broadcast Pix Mica 1000 Masa
Polk Country Televizyonuna Broadcast Pix Mica 1000 Masa
27.07.2017 22:25

Central Florida’daki Polk County Government TV, resmi toplantıların ve stüdyo yapımlarının yayınları için Broadcast Pix’ten iki adet Mica 1000 bütünleşik yapım anahtarlama masası satın alıp kurdu. PGTV yapımcısı Stephen Barnes, personelin eski sistemleri operasyonel tutmak için parça bulmak ve değiştirmek konusunda çok zaman ve para harcadığını, bu nedenle her iki denetim odasındaki bu yeniliğin şart olduğunu söyledi. 

İki eski Echolab anahtarla donanımın yerine konan Mica sistemleri, Orlando, Tampa ve Bridgeport’ta büroları olan sistem bütünleştirici Encore Broadcast Solutions tarafından kuruldu. 

County Comission Boardroom’a kurulan ilk Mica, toplantı yayınlarına ayrıldı. Salondaki beş tane Panasonic PTZ kamerasından ikisi, aktivitenin çoğunun kürsüde değil izleyici alanında olduğu toplantıları çekmek için yerleştirildi. İstasyon her ay sekiz toplantı yayınlıyor ve Mica’nın dahili CG kapasitesi kullanılarak her toplantıyla ilgili ekranın alt üçte birlik kısmına görsel ve yazılar bindiriliyor.

Masanın bir girişini salonun doküman kamerası ile bilgisayar girişi arasında paylaşılıyor. İki ek giriş yapım stüdyosundan gelen girişler için kullanılabiliyor veya master kontrol üzerinden sahaya yönlendiriliyor. 
İkinci Mica 1000 PGTV’nin üç kameralı stüdyosunda her ay 10-12 farklı yerel programın yapımında kullanılıyor. Birçok dizi devletle ilgili olmayan konuları işliyor. Örneğin Writer’s Den yerel yetkililerle ilgiliyken, Brain Food çocuklara yönelik bir eğitim programı.

Mica’nın bütünleşik çoklu görüntüleyicisi BPview, farklı yapımcılara kendi çalışma alanlarını kendi istedikleri gibi düzenlemelerine imkan veriyor.

Broadcast Pix ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.