Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ChyronHego Coach Capture Antrenör Analiz Aracı Güncellendi
ChyronHego Coach Capture Antrenör Analiz Aracı Güncellendi
20.11.2018 15:54

ChyronHego en son antrenör yazılımının yeni sürümünü sunuyor. Güncelleme ile Coach Capture yazılımına eklenen yeni özellikler ve zenginleştirmeler, aracı spor görüntü analistleri ve antrenörler için kullanımı daha da kolay ve çok yönlü bir hale getiriyor. 

Coach Capture etiketleme, günlük kaydı (log), oyunlarda görüntünün üzerine kalemle çizme (telestration) özellikleriyle HD 1080 formatında gem canlı hem de maç sonrası görüntü kaydına imkan veriyor. Görüntü analistlerinin ve antrenörlerin günlük gereksinimlerine yönelik tasarlanan Coach Capture, geleneksel olarak analistin karşılaşma kliplerini hızla kaydetme ve organize etme yeteneğini sınırlayan kısıtlamaları ortadan kaldırıyor. Mac OX, Windows 7 ve 10, Windows tabletler üzerinde çalışan ten günlük olay kayıt aracı Coach Capture, var olan iş akışlarıyla eksiksiz platformlar arası uyumluluk sunuyor. 

Coach Capture kayıt, günlük kaydı ve sunum için güçlü esneklik sunarak kullanıcılara sezgisel açılan etiketlerle not verileri kaydetme, masaüstü alanını düzenleme, dağınık çoklu pencere karmaşasından kurtulma imkanı veriyor. Coach Paint Product Suite’in analitik iş akışı ile kesintisiz bütünleşmesi sayesinde, kullanıcılar etkinlikler arasında dolaşabiliyor, Coach Capture ile Coach Paint arasında klipleri kolayca taşıyabiliyorlar. Aracın dosya tabanlı iş akışı maç çekimlerinin alımını ve dışa aktarımını destekleyerek, SD’den 1080HD’ye tüm formatlardan ve diğer veri ve video sağlayıcılarının XML’lerinden yararlanabiliyor. 

Coach Capture yazılımının son sürümünde daha da sezgisel bir düzene sahip, güncellenmiş bir kullanıcı arayüzü var. Analistler ve antrenörler etkinlikler arasında arama ve geçiş yapabiliyorlar ve oynatma listelerine otomatik olarak klip ekleyip maç sırasında yeniden organize edebiliyorlar. Analistler artık birden fazla oynatma listesinden seçim yapabiliyorlar. Çoklu kodlama paneli sayesinde bir maç sırasında ya da maçtan önce ve sonraki analizler için bir dizi senaryoyla kodlama ve günlük kaydı yapılabiliyor. Ayrıca kullanıcılar birbirleriyle kodlama panellerini paylaşarak takımlar ve okullar arasında sürekli kullanımı destekliyor. 

ChyronHego ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.