Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA 8K Çözümleri
AJA 8K Çözümleri
24.12.2018 12:17

Tokyo’da gerçekleştirilen Inter BEE 2018 fuarında AJA bir dizi esnek gerçek çözümle yeni kuşak 8K iş akışlarını sergiledi.

İlk 8K iş akışı tanıtımındaki güçlü gerçek zamanlı evrensel çevirici ve kare senkronlayıcı AJA FS-HDR, yüksek çözünürlüklü, yüksek dinamik aralıklı (HDR) ve geniş renk gamlı (WCG) içerikleri işlemek için tasarlandı. Ücretsiz AJA FS-HDR Control Link yazılımı kullanılarak dört adet senkronize FS-HDR, 8K HDR dönüşümlerini yürütebiliyor. Gerçek zamanlı iş akışı ekranı, dört AJA Ki Pro Ultra Plus birimi içeren Keisoku Giken KRS-8K Plus oynatıcı tarafından sağlanan 8K içerikten kare senkronizasyonu ve 8K 60p HDR çevrimi içeriyor. Ardından 8K HDR içerik 12G-SDI üzerinden AJA Mini-Converter’lara gönderiliyor ve izleyiciler için bir Sharp 8K HDR monitöre bağlantı için HDMI’ya çevriliyor. 

İkinci bir 8K iş akışı tanıtımındaki AJA KONA 5, dört adet 12G-SDI çıkışı yoluyla 60p’ye kadar kare hızlarında 8K çözünürlükte görüntü kaydı ve yayını yapabiliyor. Fuarda Colorfront Transkoder ile birlikte çalışan KONA 5, bir HP PC iş istasyonundan 12G-SDI yoluyla ikinci bir 8K Sharp ekranı besleyen dört AJA Mini-Converter’a 8K içerik çıkışı yapıyor. KONA’nın 8K yeteneğinden, AJA SDK kullanan Developer çözüm ortakları yararlanabiliyorlar.

AJA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.