Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices 16 Kanallı Saha Yapım Mikseri
Sound Devices 16 Kanallı Saha Yapım Mikseri
24.12.2018 15:40

688 ses kalitesinin performansını, güvenilirliğini ve bütünlüğünü bir araya getirerek, yapım ses mühendislerinin en karmaşık yapımlarda bile başarılı olmalarına yardım ediyor. Çok kanallı mikseri, iki güçlü Dugan ve MixAssist ses mikseri, bütünleşik 16 kanallı kaydedicisi ile 688, çok yönlü kullanım taleplerine yönelik tasarlandı. Dikey ölçüm göstergeleri, geliştirilmiş menüleri ve kişisel ayarları kaydetmesi sayesinde canlı takip ve yayın sırasında ayarları kolay ve hızlı bir hale getiriyor. Portatifliği, sağlamlığı ve etkileyici özellikleri, çantalıdan cihaz el arabalı iş akışlarına kadar her türlü yapım senaryosuna uygun.

Çantada

12 gerçek girişiyle (6 mikrofon girişi ve 6 hat girişi) 688, çantalı çalışmalar için yeterinden fazla fader kontrolü sunuyor. Opsiyonel SL-6 bütünleşik enerji ve kablosuz sistemi eklendiğinde ve SuperSlot uyumlu alıcılarla birlikte kullanıldığında 688 geniş renkli LCD ekranından eksiksiz Rx (alıcı) denetimi ve takibi ile RF tarama ve frekans atama özelliklerini kazanıyor. 

El arabasında

Geniş yönlendirme esnekliği sunan sekiz adet atanabilen çıkış (L/R, X1-X6), ses miks uzmanlarına olay yerinde gereken yapılandırmalara kolayca uyarlama imkanı veriyor. Opsiyonel CL-12 doğrusal fader denetleyici eklendiğinde 688 pürüzsüz kayan fader’ler, 3 bantlı EQ, özel amaçlı kontroller ve LED göstergeler içeren, çok güçlü bir tam birleşik el arabası ses sistemi haline geliyor. 

Girişler ve çıkışlar

688 mikserin XLR konektörler üzerindeki altı adet yüksek bant genişlikli mic/line girişlerinin her birinde phantom güç, yüksek geçirgen filtre, analog giriş sınırlandırıcı ve değişken pan var. TA3 konektörler üzerindeki altı ek line-level giriş, karmaşık yapımlar için esneklik sunuyor.

Yönlendirme esnekliği

Tüm girişler fader öncesi ya da sonrası sekiz adet çıkış yoluna, sol/sağ artı Aux 1-6’ya atanabiliyor. 688 ana sol/sağ miksini transformatör dengeli XLR ve Hirose çıkışları yoluyla aynı anda üç kameraya gönderebiliyor. 

İki otomatik mikser seçeneği

Dugan Speech System ile Sound Devices MixAssist, 688’i saha yapım uygulamaları için pratik bir otomatik miks aracı haline getiriyor. Otomatik miks televizyon yayın uygulamalarında, televizyon ve sinema yapımları için diyalog kaydında yaygın olarak kullanılıyor. Telekonferans, görüntü tırları, sahnede çok sayıda kablosuz mikrofon olan tiyatro uygulamaları için de iyi bir seçenek. 

MixAssist

MixAssist aktif olmayan girişlerin seviyelerini zayıflatarak, açık mikrofon sayısı kaç olursa olsun arka plan ses düzeylerinin tutarlılığını koruyor. Çok sayıda mikrofonun aynı ses kaynağını yakalamakta olduğu durumlarda comb filtreleme ve fazın olumsuz etkileri de yedekteki mikrofonların akılı bir teknikle zayıflatılması yoluyla azaltılıyor. Zayıflatma miktarını kullanıcı belirleyebiliyor.

Kayıt

688 mikser SD ve CompactFlash kartlara 16 kanallı, polifonik ve monofonik yayın WAV dosya kaydı sunuyor. Altı adede kadar kanal üzerinde 192 KHz dahil tüm yaygın örnekleme hızları destekleniyor. Bellek kartları ayrı ayrı ayarlanarak, yedekleme için ikisi de aynı malzemeyi ya da WAV ile MP3 dosyalar kombinasyonunu kaydedebiliyor.

PowerSafe

688 mikserdeki PowerSafe devresi kullanıma uygun enerji kaynaklarını akıllıca algılıyor, ön panelden enerji kesilme uyarısı yapıyor, ani enerji kesilmesi durumu için 10 saniyelik enerjiyi saklayarak sistemin tüm dosya işlemlerini düzgünce sonlandırarak otomatik olarak güvenle kapanmasını sağlıyor.

Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.