Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > HARMAN Türkiye'deki Müşteri Talebini Desteklemek İçin Ertekin Elektronik'i Yeni Distribütörü Yaptı
HARMAN Türkiye'deki Müşteri Talebini Desteklemek İçin Ertekin Elektronik'i Yeni Distribütörü Yaptı
22.01.2019 14:43

Ses, görüntü, profesyonel ışık ve kontrol sistemlerinde küresel liderlerden birisi olan HARMAN Professional Solutions, Türkiye’de Ertekin Elektronik ile distribütörlük anlaşmasını açıkladı.

Bu distribütörlük anlaşması Ertekin Elektronik’e HARMAN Professional Solutions tarafından sunulan ürün serisinin tümünün dağıtım haklarını veriyor. JBL Professional, Martin, Soundcraft, AKG, Crown, dbx, BSS, Lexicon, AMX ve Studer markalarını kapsayan çözüm ortaklığı, ses, görüntü, profesyonel ışık ve kontrol çözümlerine gereksinim duyan müşterilere 360 derecelik bir çözüm sunuyor.

HARMAN Professional Solutions Orta Doğu ve Afrika Bölge Yöneticisi Mark Coombes şunları söyledi: “Ertekin Elektronik ile çözüm ortaklığımızdan heyecan duyuyoruz. Ertekin Elektronik’in Türkiye piyasasındaki deneyimi ve derinlemesine bilgisinin müşterilerimizi destekleyeceğine güvenimiz tam, ve simgeleşmiş markalarımızı geleceğe taşıyarak işbirliği yapmak için sabırsızlanıyoruz.

Ertekin Elektronik Satış ve Pazarlama Müdürü Yurder Ertekin değerlendirdi: “Türkiye’de tüm HARMAN Professional Solutions serisinin dağıtımını yapmaktan memnunuz. HARMAN’ın sunduğu kaliteli markalar portföyü, müşterilerimizin gereksinimlerine tam olarak uyuyor. Uzmanlığımız ve HARMAN Professional Solutions’ın sunduğu markalarla eksiksiz bir çözüm sunabileceğiz.

Ertekin Elektronik Türkiye’de çok iyi bilinen bir distribütör ve 1967 yılından bu yana bölgede ses, görüntü, profesyonel ışık ve kontrol çözümlerinde geniş deneyime sahip.

HARMAN (HARMAN.com) dünya çapında otomotiv üreticileri, tüketiciler ve kuruluşlar için internet bağlantılı otomobil sistemleri, ses ve görüntü ürünleri, kurumsal otomasyon çözümleri ve Nesnelerin İnternetini destekleyen hizmetler içeren ağ tabanlı ürünler ve çözümler tasarlayıp üretiyor. AKG, HARMAN Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® ve Revel® gibi önde gelen markalarla HARMAN dünya çapında gösteriler yapan eğlence yerleri, müzisyenler ve müzik aleti tutkunları tarafından çok beğeniliyor. Bugün yollardaki 50 milyondan fazla otomobilde HARMAN ses ve ağ donanım sistemleri var. Yazılım hizmetleri işten eve, otomobilden mobile kadar tüm platformlarda internet bağlantılı, bütünleşik ve güvenli mobil aygıtlara ve sistemlere güç katıyor. HARMAN Amerika, Avrupa ve Asya kıtalarında 30.000 kişiden fazla işgücüne sahip. Mart 2017’de HARMAN tamamına Samsung Electronics Co, Ltd şirketinin sahip olduğu bir alt firma haline geldi.

HARMAN Professional Solutions markalarına ait ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan veya harman@ertekin.com.tr eposta adresinden Ertekin Elektronik’e ulaşabilirsiniz.