Reklamı Kapat
Anasayfa > Makaleler > FileCatalyst Platform: Yüksek Hızlı Dosya Aktarım Platformu
FileCatalyst Platform: Yüksek Hızlı Dosya Aktarım Platformu
29.01.2019 15:13

Kuruluşlar için önemli dosyaların özellikle ülkeler arası aktarımı FTP ile yavaş ve güvenilmez olabiliyor. FileCatalyst hızlandırılmış ve denetimli dosya transfer platformu ile büyük veriler hızla gönderilebiliyor. FileCatalyst’in sağladığı FTP alternatifleri her boyutta ve formatta dosyaların hattın tam hızında, FTP’den yüzlerce kat hızlı gönderilmesini, terabaytlara kadar boyutlu dosyaların güvenli ve güvenilir biçimde ulaştırılmasını garantiliyor. FileCatalyst serisindeki tüm ürünler birbirleriyle kesintisiz bütünleşerek mükemmel karşılıklı çalışma uyumluluğu sağlıyorlar. 

Her FileCatalyst ürünü çeşitli endüstrilerde kendine özgü bir dizi organizasyonel dosya aktarım gereksinimlerine hizmet ediyor. FileCatalyst Direct noktadan noktaya aktarımlar için FileCatalyst Server sunucuyu ve tüm istemci seçeneklerini kullanıyor. FileCatalyst Direct ile FileCatalyst Workflow iş akışını birleştirmek, en yüksek hızlı web tabanlı çözümü sunuyor. FileCatalyst Central ağdaki aktarımların web tabanlı görüntüsünü bir arada sunarak kuruluşun tüm FileCatalyst kurulumunun izlenmesini sağlıyor. 

Kolay dosya alışverişi

Web portalı FileCatalyst Workflow teslim, dağıtım ve dosya paylaşım iş akışlarını hızlandırarak dosya alışverişini basitleştiriyor ve üretkenliği arttırıyor. Kullanıcılar kuruluşa dosyalarını her aşamada sürekli takipli işlenmek ya da e-posta adresi olan herkese güvenle dağıtılmak üzere teslim edebiliyorlar. 

Dosya teslimi

“Job” olarak adlandırılan dosyalar ve üstveriler, istenen sayıda aşamadan geçebiliyor ve sonuçta tamamlanmış duruma erişene dek takip edilebiliyor. 

E-posta ile dağıtım

Dosyalar FileCatalyst Server’a gönderiliyor ve alıcılar dosyaları indirmek için bir e-posta alıyorlar. Dosya aktarımının her aşaması takip ediliyor ve denetleniyor. 

Dosya paylaşımı

Bir veya daha fazla web klasörü için merkezi bellek rolü oynayan FileCatalyst Workflow sayesinde kullanıcılar dünyanın her yerinden paylaşımlı veya kişisel dosyalara uzaktan erişebiliyorlar. 

Merkezi yönetim

Web tabanlı izleme aracı FileCatalyst Central tüm FileCatalyst kurulumu için birleşik bir ağ geçit yolu olarak çalışıyor. Süregitmekte olan aktarımların gerçek zamanda izlenmesini, işlem geçmişlerinin ve raporların içerisine girilmesini, alarmların görülmesini, düğümlerin uzaktan yapılandırılmasını ve dosya aktarımlarının başlatılmasını sağlıyor. 

Gerçek zamanlı izleme

Dosya aktarımları haritada ya da genel görünüm sayfasında takip edilebiliyor. Harita kişisel tercihlere göre düzenlenebiliyor. 

Alarmlar

Başarılı, hatalı veya iptal edilen aktarımlar gibi çeşitli dosya aktarım etkinlikleri için çeşitli alarmlar oluşturulup SNMP trap veya e-posta ile bildirilebiliyor ya da FileCatalyst Central web konsolundan izlenebiliyor. 

Noktadan noktaya aktarım

Sunucu ve istemci uygulamalarından oluşan FileCatalyst Direct, 10 Gbps’a kadar hızlarda noktadan noktaya hızlı dosya aktarımları sağlıyor. Patentli bir UDP tabanlı dosya aktarım teknolojisi kullanıyor. 

Esnek kurulum seçenekleri

FileCatalyst uygulamalar sistemi kurulum için geniş seçenekler sunuyor. Dosya aktarım gereksinimlerine göre seçim yapılabiliyor.

Güvenli ve güvenilir

FileCatalyst askeri düzeyde şifreleme ve otomatik yeniden deneme, kontrol noktası yeniden başlatma, dosya bütünlük kontrolleri gibi gelişmiş güvenilirlik özelikleri taşıyor. Kusursuz hız denetimi ve gelişmiş sıkışıklık kontrolü yeteneklerine sahip FileCatalyst, diğer önemli işletme uygulamalarına olumsuz bir etkide bulunmuyor.

Tek noktadan çoğa dağıtım

FileCatalyst Direct ile merkezi bir tesisten tüm dünyada çok noktaya içerik dağıtılabiliyor.

  • FileCatalyst Central’da  FileCatalyst Server, TransferAgent veya HotFolder olabilen düğüm (node) sayfalarından tüm dosya aktarımlarını izleme ve başlatma
  • Mevcut işlevleri daha da genişletmek için eksiksiz REST API
  • Gerçek zamanlıya yakın hızda raporlar
  • FileCatalyst Link ile web tarayıcıdan e-posta adreslerine dosya gönderimi
  • HotFolder ile otomatik görevler programlama
  • FileCatalyst Upload mobil yükleme uygulaması
  • FileCatalyst SDK sayesinde üçüncü taraf uygulamalarıyla bütünleşme
  • Sade kullanıcı arayüzü
  • Tarayıcı içi dosya aktarımı
  • CLI komut satırı arayüzü.

BİLGİPARK
0212 283 54 39
www.bilgipark.tv

En Çok Okunanlar
Dergi