Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > JVC GY-HM660RE HD/SD Bellek Kartlı Kamera
JVC GY-HM660RE HD/SD Bellek Kartlı Kamera
05.02.2019 16:12

Sürekli habere değer bir şeyler oluyor ve bunlar JVC GY-HM660RE kameranın IP bağlantı ve canlı görüntü akış yetenekleriyle hemen iletilebiliyor. Haberleri anında ulaştırmayı garantilemek için bu yüksek kaliteli kamera F13 (50Hz) / F12 (60Hz) hassasiyetle yüksek kaliteli parlak görüntüler yakalanıyor.

1/3 inç 3CMOS sensör

GY-HM660RE kameranın en önemli kısmını oluşturan üç adet yeni geliştirilen 2.5 milyon pikselli 1/3 inç CMOS sensörlerden her birisi Full HD 1920 x 1080 çözünürlükte görüntüler yakalıyor. 12 bit sinyal işleme, 2000 lükste F13/F12 hassasiyet ve yüksek sinyal/gürültü oranıyla bu aygıtlar en az sapmayla üstün hassasiyet ve renk reprodüksiyonu sağlıyor. Yüksek CMOS sensör performansı için parlak şerit oluşumunu giderme işlevi var.

FALCONBIRD görüntü işlemci

JVC’nin yüksek hızlı işlemcisi FALCONBIRD, gelişmiş görüntü uygulamaları için. Tek bir çipte çok büyük sinyal işleme gücü sunan entegre, büyük miktarlarda görüntü verilerini sıra dışı hızlarda işliyor. FALCONBIRD sistemi, 2D DNR işleme ve düzeltme devresi ile geniş dinamik aralıkla birlikte üstün görüntü kalitesi sağlıyor. 

Çeşitli kodekler ve dosya formatları

FALCONBIRD işlemcinin desteklediği dosya formatları arasında varlık yönetimi için zengin üstverili .MXF, Apple Final Cut Pro ile .MOV, XDCAM EX kameralardan .MP4, AVCHD uyumluluğu için .MTS, ve MPEG-2 35 Mbps HQ ile AVCHD 28Mbps progresif formatlarda yüksek tanımlı görüntüler var. Dahası işlemci 50 Mbps çok yüksek kaliteli XHQ modda H.264 görüntü formatını da destekliyor.

23x Fujinon otomatik odaklı zoom lensi

GY-HM660RE kameradaki geniş açılı Fujinon 23x optik zoom lensi, çekim için yeterli büyütme yapıyor. Zayıf ışıkta üstün performans ve tele uçta parlaklık sunan lens, F1.6-3.0, 29mm-67mm odak aralığı sunuyor ve servo zoom, manuel odak, iris halkaları ile dört konumlu bir filtre sunuyor; clear, ¼, 1/16 ve 1/64. 

920K piksel 3.5 inç LCD ekran

Yüksek çözünürlüklü 920K piksel 3.5 inç LCD monitör, geniş kapsamlı izleme ve ayar göstergeleriyle 16:9 görünüm en/boy oranı sunuyor. LCD üste takıldığı için sadece çeşitli açılardan çekmek için değil, elde çekimlerde kameramanın LCD’yi daha iyi görebilmesine yetecek mesafeyi sağlamak açısından da ideal. Focus Assist işlevi vizördeki nesnelerin kenarlarını kırmızı, yeşil ve mavi renklerde parlak göstererek kameramanın odakta kalmasına yardımcı oluyor.

Çift SDHC/SDXC kart yuvası

Çift SDHC/SDXC kart yuvası GY-HM660RE’yi uygun maliyetli ve güvenilir medyaya sırayla kayıt, çift kayıt ve yedek kayıt modlarıyla çok yönlü bir kamera haline getiriyor. 

Bağlantılar

Son teknolojili bağlantılara sahip GY-HM660RE profesyonel uygulamaların gereksinimlerini karşılarken çok yönlü çalışma sunuyor. Çekimi kolayca izlemek için dijital SDI ve HDMI çıkışlardan aynı anda görüntü izlenebiliyor, HD ile SD çıkış arasında kolayca geçiş yapılabiliyor. 

  • SDI (HD/SD) çıkışı
  • HDMI (HD/SD) çıkışı (60p/50p desteği)
  • TC Sync giriş/çıkışı
  • AV çıkışı
  • USB (Host x 1, Device x 1)
  • 2 adet 3 bacaklı XLR
  • Wireless Receiver için Aux girişi
  • 3.5mm çaplı stereo kulaklık çıkışı

IP Ağ ve canlı akış

Çok önemli ENG uygulamalarında çalışılıyorsa GY-HM660RE ağ yoluyla 12 Mbps’a kadar hızlarda canlı HD/SD ve proxy görüntü/ses dosyalarının akışını yapabiliyor. Kameranın üstün mobilliği ile birlikte bu telsiz yetenek haber odasına veya Zixi gibi güvenilir bir bulut hizmetine, ya da Wi-Fi veya 4G-LTE ağ kullanarak USTREAM veya YouTube gibi içerik dağıtım ağlarına sahadan merkeze (backhaul) görüntü akışı sağlıyor. Sadece bir butona basılarak dünyaya görüntü akışı başlatılabiliyor. 

  • Çeşitli USB Host adaptörleriyle IP bağlantı gerçekleştirme
  • FTP yükleme için gelişmiş,ş IP işlevleri
  • HD akış için SMPTE 2022-1 protokolü
  • Dahili Zixi sistemiyle gelişmiş canlı görüntü akışı
  • İzlemeli IP uzaktan kumanda
  • IP yoluyla IFB geri dönüş sesi
  • JVC VIDEOCLOUD desteği.

Ürün GY-HM660RE HD/SD Kaydedicili Kamera
Marka JVC
Firma Avsistek
Telefon 0216 576 94 85
Web www.avsistek.com.tr