Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > DJI Mavic 2 Enterprise Dual Termal Çekim Yapan Drone
DJI Mavic 2 Enterprise Dual Termal Çekim Yapan Drone
05.02.2019 17:40

Sivil drone ve havadan çekim teknolojileri firması DJI’nın güçlü yan yana görsel ve termal kameralarıyla donatılan portatif endüstriyel drone aracı Mavic 2 Enterprise Dual, reklam çeken pilotlara zorlu ortamlarda daha iyi, güvenli, hızlı çalışmaları için güvenilir bir araç sunuyor. 

FLIR Systems ile işbirliği içerisinde geliştirilen Mavic 2 Enterprise Dual, DJI Mavic 2 serisi drone’larda bulunan küçük tasarımda, Mavic 2 Enterprise’taki gelişmiş kontrollerin ve aksesuarların aynılarını taşıyor. Mavic 2 Enterprise Dual sayesinde kullanıcılar sıcaklıkları ölçebiliyor, verimli raporlama ve analiz için görüntü ve sıcaklık verilerini kolayca saklayabiliyor, böylece tesis teftişinden acil yanıta kadar bir dizi endüstriyel ve zamanın kritik olduğu operasyonlara değer katıyor. 

Mavic 2 Enterprise Dual drone’da görülebilir ışığı yakalamak için yan yana 4K sensör içeren, üç eksenli bir gimballe sabitlenmiş kamera kasası; ve termal verileri yakalamak için bir FLIR Lepton termal mikro kamera var. Bu sensörler birlikte pilotlara gece ve gündüz sis ve duman gibi zorlu koşullarda uçuş imkanı veriyor. Kullanıcılar çift sensörlü kameradan verileri görselleştirmek için DJI Pilot uçuş kontrol uygulamasında akıllı görüntüleme modlarından seçim yapabiliyor.

FLIR MSX

FLIR’in patentli çok spektrumlu dinamik görüntü tekniği, aslına sadık, görülebilir ışık ayrıntılarını gerçek zamanda termal görüntünün üzerine abartmalı yerleştirerek pilotlara önemli verileri hemen fark etme imkanı veriyor. 

Spot Meter

Bir nesnenin ortalama sıcaklığını göstererek, pilotlara güvenli bir mesafeyi korurken kritik ve tehlikeli nesneleri izlemekte yardımcı oluyor.

Alan Ölçümü

Ortalama, en düşük, en yüksek sıcaklıkları ve her alanın yerini görüntüleyerek, teftiş edenlerin nesneleri hızla değerlendirmelerine ve herhangi bir şeyin aşırı ısınıp ısınmadığını görmelerine yardımcı oluyor. 

Isotherm

Özel bir renk paletini kullanarak pilotlar belli bir sıcaklık aralığı belirleyebiliyor, bu aralıktaki nesneler daha iyi kontrastla daha iyi görülebiliyor. 

Mavic 2 Enterprise Dual, tüm Mavic 2 Enterprise aksesuarlarıyla uyumlu. Drone araçlarının gövdelerine iyi sabitlenerek monte ediliyorlar ve DJI Pilot uçuş kontrol uygulamasıyla kullanılıyorlar. Bu aksesuarlar pilotlara yeni çalışma ve haberleşme yolları sunuyor.

Spotlight

2.400 lümen parlaklıkta ikili nokta ışık karanlık ve düşük ışıklı yerlerde çalışma imkanı veriyor.

Speaker

Hayat kurtarmaya yönelik acil operasyonlarda yakındaki kişilerle haberleşme kanalı sağlamak için maksimum 100 dB projeksiyonlu bir hoparlör.

Beacon

ABD Federal havacılık Yönetimi Night Walver standartları düşünülerek tasarlanan M2E Beacon, üç mil uzaklıktan görülebilen, parlak bir flaş sağlıyor. 

Veri güvenliği

Mavic 2 Enterprise Dual fotoğraflar, videolar, uçuş olay kayıtları ve hassas uçuşlar sıraında üretilen diğer verilerin bütünlüğünü korumak için Mavic 2 Enterprise ile aynı özelliklere sahip. 24 GB veri belleği ve parolalı korumayan sahip olup, drone işlevlerine ve saklanmakta olan verilere erişim sağlıyor.

GPS zaman damgası özelliği saat, tarih, ve yeri kodluyor ve drone tarafından yakalanan verilerin güvenilir olmalarını garantiliyor. 

Yüksek güvenlik

Her Mavic 2 Enterprise Dual’de bulunan DJI AirSense teknolojisi, drone’ların havada güvenli uçmalarını sağlıyor. AirSense pilotun koşuları daha iyi anlamasına yardımcı oluyor ve yakındaki uçaklar ve helikopterlerden ADS-B sinyalleriyle otomatik olarak uyarıyor. 

Mavic 2 Enterprise Dual’de bulunan DJI’nın en gelişmiş görüntü ve veri iletim sistemi Ocusync 2.0, kentler gibi yüksek elektromanyetik girişim olan ortamlarda bile drone ile uzaktan kumanda arasında kararlı bir bağlantı sağlıyor. Girişime dayanıklılığı yüksek olan sistem, 2.4 GHz ve 5.8 MHz frekans bantlarını destekliyor ve uplink ve downlink veri akışları için farklı frekansları kullanıyor. 

Mavic 2 Enterprise Dual’deki DJI FOC ileri sürüş (propulsion) motorları ve pervaneler, sessiz ve verimli uçuş sağlayarak 31 dakika maksimum uçuş süresi ve saatte 72 kilometre maksimum hız sunuyor. Kendi kendini ısıtabilen pil, -10 dereceye kadar çeşitli hava koşullarında drone’un güvenilir performans göstermesin sağlıyor.


Ürün Mavic 2 Enterprise Dual
Marka DJI
Web www.dji.com

En Çok Görüntülenenler
Dergi