Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Canare Micro BNC Konektörler
Canare Micro BNC Konektörler
06.02.2019 11:48

Yayıncılık endüstrisine ses ve görüntü kabloları, konektörler, bağlantı panelleri, fiber optik ürünler geliştirip üreten ve tedarik eden Canare, üç yeni Micro BNC konektör sunuyor. Şirket bu çözümleri, giderek artan küçük raf kabin kurulumları ve yayıncılık endüstrisinde daha fazla bağlantı gereksinimine karşılık geliştirdi. 

Micro BNC konektörler stüdyo ve mobil uygulamalardaki küçük raf ünitelerinde noktadan noktaya bağlantılar için ideal. BNC konektörler yayıncılık dünyasında aygıt kabin rafı, kamera ve monitör içeren uygulamalarda uzun zamandır bir standart. Micro BNC sayesinde kullanıcılar küçük yerlere daha fazla konektör sığdırabiliyorlar. Canare Micro BNC konektörler Amphenol çözümleriyle uyumlu.

Yeni konektörlerden HBCP-D25HD, Canare’nin L-2.5CHD kablosu ile kullanılıyor. Bu çözümde düz bir merkez iletken var ve 3GSDI’dan SD’ye iletimler için kullanılıyor. Dayanıklı kablo kameramanların, teknisyenlerin ve yönetmenlerin sert davranışlarına ve saha yapımcılığının zorluklarına karşı uzun ömürlü. 

Yeni HBCP-D25HW konektör şirketin örgülü merkez iletkenli L-2.5CHWS kablosu ile kullanıma yönelik. Bu esnek çözüm küçüklüğü sayesinde kolayca gizlenebildiği için stüdyo uygulamalarında ideal. 

L-3.3CUHD 12G-SDI kablo ile uyumlu HBCP-D33UHD, şirketin orijinal 12 GHz serisinin bir parçası. Bu kabloda düz bir merkez iletken, bakır folyo ve bakır örgülü koruyucu kaplama var. Hem stüdyo hem de kabin rafı amaçlarına uygun olan kablo, 12 metreye kadar Full HD sinyal ulaştırıyor.

Canare bu 75 ohm konektörlerin yanı sıra, isteğe bağlı olarak farklı uzunluklarda çözümler de sunuyor. 

Canare ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 577 23 77 numaralı telefondan Teratek’i arayabilirsiniz.