Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Akratek, Eğitim Kurumlarında Etkinlikler Yapmaya Devam Ediyor
Akratek, Eğitim Kurumlarında Etkinlikler Yapmaya Devam Ediyor
06.02.2019 14:14

Akratek Elektronik, Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde 2018 yılının son ve en verimli etkinliğini düzenledi. 

Bu etkinlikte Akratek’i temsilen sunum yapan Sedat Suat Yılmaz, Akratek hakkında bilgiler verirken, aynı zamanda kendisinin hazırlamış olduğu TV yayıncılığında gelişen teknoloji sunumu ile izleyicilerden de oldukça beğeni aldı.  

Bu etkinlikte Akratek’i yalnız bırakmayan Blackmagic Türkiye Distribütörü Mediacast firması çalışanı Alper Camadan da Blackmagic markasının yeni kamerası Pocket Cinema 4K Camera ve Davinci yazılım ve donanımı hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Bu etkinlikle ilgili olarak Akratek’ten Nusret Kılıç şunları söyledi: “Öncelikle bu güzel etkinlik için bize bu fırsatı sunan değerli hocamız Prof. Dr. Ali Büyükaslan’a, diğer akademisyen hocalarımıza, kurumda medya merkezi sorumlusu Caner Semiz’e ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz. Sektör içerisinde eğitim kurumlarında hep öncü olan Akratek, bu konuda iddiasını bir kez daha yinelemiş oldu. Katılımcı öğrenci arkadaşlarımızın ve akademisyen hocalarımızın etkinlikten memnun kalmaları da bizleri ayrıca mutlu etti.” 

Türkiye’de en fazla üniversite stüdyosu kurulumu gerçekleştirmiş firma olan Akratek Elektronik bir süredir eğitim kurumlarında yeni yayıncılık teknolojileri konusunda öğrencileri bilgilendiriyor ve en güncel ekipmanlarla çalışmalarını sağlıyor. Ve 2019 yılında da bu etkinliklerine devam edecek.

Etkinlikler hakkında bilgi almak için 0216 291 22 30 numaralı telefondan Akratek’i arayabilirsiniz.