Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU MediaMind ile TVU Producer Ödüllendirildi
TVU MediaMind ile TVU Producer Ödüllendirildi
06.02.2019 15:15

IP çözümleri alanında küresel bir teknoloji ve yenilikçilik firması TVU Networks, Future Publishing medya şirketinden iki ürün yenilikçilik ödülü kazandı. TV Technology, Government Video, Radio World, Creative Planet/DV ve VE dergilerinin yayıncısı olan yıllık Future Publishing ödülleri, televizyon, profesyonel görüntü, internet ve yayın radyo teknolojilerinde yılın en iyi yeni ürünlerini onurlandırıyor.

Yapay zeka (AI) tabanlı otomasyonlu görüntü içerik yönetimine yönelik TVU MediaMind çözümleri TV Technology Yenilikçi Ürün ödülü; bulut tabanlı çok kameralı görüntü yapım sistemi TVU Producer ise Dijital Video Yenilikçi Ürün ödülü aldı.

TVU MediaMind çözümleri TVU Contribution Automation, TVU AI Engine, TVU Real Time Search Engine, TVU Workflow Engine ve TVU Producer’dan oluşuyor. TVU MediaMind tüm sosyal medya, dijital ve yayın kanallarını beslemek için tek bir port yaratmak için gereken işlemleri kolaylaştırıyor. Bulut tabanlı bir model olarak yapay zeka, ses ve nesne tanıma teknikleriyle video kliplerini karelerine kadar indeksleyebiliyor ve bu klipleri anında paylaşabiliyor.

Web tabanlı TVU Producer ile görüntü içerikleri farklı platformlar ve izleyici grupları için tamamen bulut ortamında uygun maliyetle hazırlanabiliyor. Profesyonel olmayan kullanıcılar WYSIWYG arayüzü sayesinde yapım sırasında grafiklere, skorlara ve yazı bindirmelere kolayca müdahale edip değişiklik yapabiliyorlar. TVU Producer hemen her yerden çok kameralı yapımları yürütebiliyor. Başlıca sosyal medya platformlarına ve hemen her içerik dağıtım ağına (CDN) aynı anda çıkış verebiliyor. Çok kanallı IP görüntü anahtarlama, hızlı tekrar oynatım ve ağır çekim gösterim de gerçekleştirebiliyor.

TVU, TVU MediaMind ve TVU Producer için IP tabanlı dağıtım ve bulut tabanlı yapım teknolojileriyle de iki tane 2018 DMW (Digital Media World) ödülü kazandı. 2018 sonlarında Streaming Media dergisinin Streaming Media 50 listesinde finalist olarak gösterildi. TVU Network, TVU Router yönlendiricisine yönelik ultra küçük boyutlu, uygun fiyatlı TVU Nano ile TV Technology dergisinden Best of 2018 ödülü de aldı. TVU Nano, her yere internet ulaştırmak için TVU Router’ı bir ağ hızlandırıcı olarak kullanıyor.

Altıncı yılında olan Future’s Product Innovation Award ödülü televizyon, profesyonel video, yayın ve internet radyosu endüstrilerine hizmet eden ürünlerde mükemmelliğe yönelik veriliyor. Kazananları bir profesyonel kullanıcılar paneli seçiyor ve değerlendirme ölçütleri yaklaşım ve tasarım yenilikçiliği, teknolojinin yaratıcı kullanımı, değer fiyatı ve elverişlilik. 

TVU Networks seksen beşten fazla ülkede 2.500’ün üzerinde müşteriye sahip. TVU Networks IP yayın ve canlı yapım çözümleri ailesi yayıncılara ve kuruluşlara yayın, internet ve mobil platformlara canlı görüntü içeriği dağıtmaları için güçlü ve güvenilir bir iş akışı sunuyor. TVU birçok önde gelen medya şirketi için operasyonlarının kritik bir parçası haline geldi. TVU Networks çözümleri haber, spor ve başlıca küresel etkinliklerin bütünleşik bir parçası olarak profesyonel kalitede canlı IP HD çekimlerin çekimleri, yayınları, yapımları, yönetimleri ve dağıtımları için kullanılıyor. 

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.