Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ravensbourne Üniversitesi'nde Quicklink TX
Ravensbourne Üniversitesi'nde Quicklink TX
06.02.2019 15:43

Ravensbourne University London okul öğrencileri ve Royal Shakespeare Company (RSC) oyuncuları arasında canlı stüdyo soru-yanıt oturumlarını kolaylaştırmak için Quicklink TX kullanıyor. RSC Birleşik Krallık’taki en saygın tiyatro şirketlerinden birisi.

Quicklink Skype TX, Microsoft Skype ekibiyle işbirliği içerisinde geliştirilen bir görüntülü arama yönetim sistemi. Bu alıcı/verici SDI giriş/çıkışları ile HDMI arabirimi yoluyla birden fazla Skype görüntülü aramasının profesyonel alımını ve gönderimini sağlıyor. Quicklink Skype TX her Skype kullanıcısı ile gönderim ve alım yapabildiği için, milyonlarca Skype kullanıcısına HD çıkış olarak yayın yapma ve benzersiz küresel erişim imkanı veriyor. 

Performansların bir parçası olarak öğrenciler etkileşimli faaliyetlerde yer aldılar ve Machbet yapımı 220.000 öğrenciye yayınlandı.

Ravensbourne University London Yayın Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Richard Manning, Quicklink TX’in canlı bir yayın ortamının içerisine IP donanımı bütünleştirme konusunda öğrencilere paha biçilmez bir deneyim kazandırdığını vurguladı. 

Ravensbourne University yaratıcı araçlar, uygulamalar ve tekniklerin kombinasyonuyla benzersiz bir uzmanlık eğitim deneyimi kazandırmak üzerinde yoğunlaşan bir kurum. Gerçek dünya uygulamalarıyla bağlantıları yoluyla sürdürülebilir, olumlu, sosyal ve ekonomik değişim sağlamak için yeni teknolojilerden yaratıcı olarak yararlanma konusunda bir dünya lideri. 

Dijital Televizyon Programı Başkanı Martyn Gates şunları söyledi: “Quicklink öğrencilerimize yapımları içerisinde etkileşimi arttıran araçlar sunuyor. Yapım ve yayın öğrencilerimiz profesyonel düzeyde stüdyo içeriği üretmekten gerçekten heyecan duyuyorlar.

Quicklink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.