Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Soundset Müzik Festivali Harman ile Aydınlandı
Soundset Müzik Festivali Harman ile Aydınlandı
06.02.2019 18:07

Slamhammer, Soundset Müzik Festivalinde Logic, Migos, Wu-Tang Clan ve diğer sanatçıların gösterileri için bir Martin by Harman Professional Solutions aydınlatma çözümü kurdu.

Rhymesayers Entertainment tarafından düzenlenen Soundset, Minnesota’daki en önemli rap ve hip-hop festivali. Canlı müzik, breakdance, sokak sanatı ve kaykay gösterileri içeren tam bir günlük etkinlik Minnesota Eyalet Fuar Alanında her yıl ortalama 30.000 kişinin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Elliden fazla sanatçının beş sahnede performans sunduğu Soundset, on birinci yılını daha büyük ve özel hale getirmek istedi. Dünyanın en ünlüleri arasında yer alan sanatçılara efsanevi bir ışıklandırma sağlamak için Soundset, Slamhammer’dan güneş ışığını geçebilen, yağmurda işe yarayan, karanlıkta büyüleyici ışık gösterileri yaratabilen ışık kaynakları seçmesine yardımcı olmasını istedi. Slamhammer’ın kurduğu dünya kalitesinde bir Martin aydınlatma çözümü, her iki sahnede de hızlı kurulum ve çok yönlü ışıklandırma seçenekleri sundu. 

Performansların çoğu gündüz olacağı için Slamhammer yaygın güneş ışığı altında keskin hatlı, gözle iyi fark edilen ışık demetleri yaratabilecek ışık kaynaklarına ihtiyaç duydu. Günbatımından sonraki gösteriler için ise güçlü bir ön yaygın ışık da gerekiyordu. Martin ışık kaynakları en iyi seçenek olarak öne çıktı.

Slamhammer her iki ana sahneye aynı aydınlatma donanımını kurdu; MAC Quantum Wash sahne önü ışıkları; MAC Quantum Wash, MAC Viper Profile, ve Atomic 3000 sahne ortası ışıkları; MAC Axiom Hybrid, MAC Quantum Wash ve MAC Viper Profile sahne üstü ışık kaynakları. Slamhammer ayrıca Atmosphere and Friends sahnesine MAC Aura ve Quantum Profile ışıklar kurdu. MAC serisi küçük bir yapıda şaşırtıcı güçte ışık sunuyor. Yüksek yoğunluklu deşarj ampulleriyle yarışacak kadar güçlü LED ampullere sahip MAC serisi ışık kaynakları, klasik ışık kaynaklarından daha az enerji tüketecek ve daha az ısı üretecek şekilde tasarlandılar. En önemlisi yoğun bir festival boyunca çok sayıda ışık tasarımcısının gereksinimlerini karşılayacak kadar çok yönlü dinamik ışık efektleri sağlıyorlar. 

Martin ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan veya harman@ertekin.com.tr eposta adresinden Ertekin Elektronik’e ulaşabilirsiniz.