Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Anton Bauer Digital 150/190 Gold Mount Batarya
Anton Bauer Digital 150/190 Gold Mount Batarya
23.02.2019 13:39

Digital Battery Series grubu Digital 150 ve 190 Gold Mount bataryalar, modern dijital yapımlara enerji sağlamak için tasarlandı ve zarif, ergonomik bir tasarımda dünya kalitesinde güvenlik, performans ve güvenilirlik sunuyor. Dijital aygıtlar çalışmaya başladığında yüksek frekanslardaki keskin geçişlerde oluşan kenar parazitlerini (ringing) sınırlandırmak için tasarlandı. Kasasının üzerindeki lastik, kolayca kavramaya yardımcı oluyor ve darbeleri yumuşatıyor.

Bir aygıta takıldığında kolayca okunan LCD ekranı çalışma süresini saat ve dakika olarak gösteriyor. Pil bir aygıta takılı değilken veya yük yok iken ekran otomatik olarak pilin doluluk oranını yüzde olarak göstermeye geçiyor. 

Çoklu sensörler sıcaklığı ve aşırı akım çekme durumlarını tespit ettiği için Digital Battery Series son derece güvenli. Güncellenen bal peteği tipi tasarım, paketteki her hücre arasında mekanik ayrım sağlayarak, hava akışına izin veriyor ve hücreleri bitişik çalışmanın potansiyel zararlarından yalıtıyor.

LP4 Quad Gold Mount şarj aygıtı

Devrim yaratan “yeşil” LP Charger Series, Digital Battery Series’i destekliyor ve aynı anda farklı kimyasal yapılardaki pilleri doldurmak için verimli bir şarj algoritmasıyla çalışıyor. Bu algoritma dört adede kadar pili aynı anda verimli bir şekilde doldururken,  israfı ortadan kaldırıp enerji tasarrufu yaparak toplam maliyeti azaltıyor. Performance Charger serisi geleneksel şarj aygıtlarından yaklaşık %40 daha verimli olduğu için, büyük boy güç kaynaklarına olan ihtiyacı neredeyse ortadan kaldırıyor. Yeni “yeşil” şarj aygıtı daha az enerji harcayarak daha hızlı pil dolduruyor.

  • Alçak profilli tasarım sayesinde üst üste koyabilme
  • Klasik şarj aygıtlarından %40 daha verimli şarj algoritması
  • Farklı kimyasal yapılardaki pilleri hızla doldurup maliyet düşürürken performansı koruma
  • En güçlü şarjdaki pili otomatik tespit edip öncelik vererek, mümkün olan en kısa zamanda tam dolu bir pili her zaman hazır bulundurma.

Ürün Digital 150/190 Gold Mount Batarya
Marka Anton/Bauer
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr