Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > SCETV Tırında Calrec Brio36 Konsol Kullanıldı
SCETV Tırında Calrec Brio36 Konsol Kullanıldı
26.02.2019 10:09

South Carolina Educational Television (SCETV) yeni küçük uplink aracına Brio12 kurmasının ardından yepyeni 13,7 metrelik yapım tırını Calrec Audio Brio36 ile donattı. 

Brio üniteleri her iki tırın ses işleme sistemlerinin beynini oluşturuyor. Büyük olan tırı donatan Diversified, iyi bilinen, eksiksiz hizmet veren bir sistem ve medya teknolojileri bütünleştirme firması ve bir dizi projede Calrec’in güvenilir bir bütünleştirme sağlayıcısı.

Hem Hydra2 ağı hem de Dante arabirimlerine sahip konsollar geniş çeşitlilikte giriş ve çıkış opsiyonlarıyla kolayca genişletilebilir ve esnek ürünler. Dante arabirimi tırlardan sete kablolama gereksinimlerini büyük ölçüde basitleştiriyor. Eğer bir çekim daha fazla kaynak veya birden fazla operatör gerektirirse, Brio12 ile Brio36 konsolları uplink tırı ile 13,7 metrelik tır arasında bağlanabiliyor. SCETV çeşitli yerlere mix minus için Automix işlevini de deneme aşamasında.

Her iki tır konsoldaki genişletme yuvalarından birinden yararlanarak Brio12 ile MADI ara bağlantısı kullanıyor. Yapım tırındaki MADI ara bağlantı yoluyla Brio36 arabirimleri bir Grass Valley TDM yönlendiriciyle MADI kullanarak uplink tırına sinyal yönlendiriyor. Her iki tırın yan taraflarındaki harici I/O panelleri için analog I/O kullanılıyor.

Konsollar ve yönlendirmenin kullanılması ve bağlanması çok kolay. Yayın sırasında sinyallerde kesinti olmadan kanal değiştirilebiliyor ve her kanal şeridi eksiksiz dinamikler ve EQ sunuyor. Birçok birinci sınıf ses mühendisi Calrec konsollarını tercih ediyor.

SCETV on bir televizyon ve sekiz radyo istasyonuna sahip, PBS üyesi bir devlet istasyonu. SCETV halka açık etkinliklerle tüm eyalete hizmet vererek South Carolina okullarına ve hükümet ajanslarına zengin kaynaklar sağlıyor ve vatandaşlarla eyalet çapında acil haberleşmeler için bir araç tedarik ediyor.

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 ve 0212 227 68 00  numaralı telefondan Calrec Türkiye Tek Yetkili Distribütörü A+SF’yi arayabilirsiniz.