Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Gravity Media Group UHD-4K İçin EVS Teknolojisine Yatırım Yaptı
Gravity Media Group UHD-4K İçin EVS Teknolojisine Yatırım Yaptı
26.02.2019 10:46

Gravity Media Group tüm EVS XT sunucular filosunu en son Multicam 16.00 işletim sistemini çalıştıracak biçimde yükseltiyor. Bu anlaşmada dünyanın en büyük EVS sunucuları donanımından birisine eklenen XT-VIA canlı yapım sunucularının güncellenmesi var. Dünya çapında yapım ve yayın hizmetleri uzmanları Gearhouse Broadcast, Hyperactive Broadcast ve Input Media’nın sahibi Gravity Media Group, ayrıca IPDirector ve XTAccess canlı yayın araçlarının en son sürümlerini de kuruyor. 

Sahip olduğu EVS XT donanımını ve yazılımını Multicam 16.00 ile uyumlu olacak şekilde güncelleyen Gravity Media Group, dünyanın önde gelen birçok içerik sahibi, yaratıcı ve dağıtıcısını kapsayan müşteri portföyüne daha geniş yetenekler sunabiliyor. Multicam 16.00, EVS XT serisi sunuculara güç katan işletim sisteminin en son sürümü.

Yapılan anlaşma Gravity Media Group’un uzman küresel işletmelerinin iş akışlarına birçok önemli gelişme katarak, 1.5G, 3G veya UHD-4K canlı programların yapıldığı günümüzün yapım ortamlarının taleplerini daha iyi karşılamalarını sağlıyor. Multicam 16.00, Gravity Media Group’un sunucularının kapasitelerini yükselterek, hızlı ve kolay içerik paylaşımı için aynı XNet-VIA ağı üzerinde çalışmalarına imkan veriyor.

Yeni kuşak EVS XT-VIA canlı yapım sunucuları altı adede kadar UHD-4K ve 12 adede kadar 1080p HDR kanalıyla zengin kanal yoğunluğu sunuyor.

IPDirector ve XTAccess canlı yayın araçlarını güncelleyen Gravity Media Group prodüksiyon ekipleri tüm yapımlar boyunca içeriği en iyi şekilde gözden geçirebildikleri için daha hızlı ve etkin prodüksiyon varlık yönetim iş akışları elde ediyorlar. 

EVS ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 413 50 00 numaralı telefondan Arttek’i arayabilirsiniz.